Фестиваль мобільного фотомистецтва «1000 шедеврів, знятих на смартфон»

1000 шедеврів, знятих на  смартфон
Організатори фестивалю, ТЦ Gorodok Gallеry, зібрали вражаючі роботи професійних фотографів та любителів, які надихнуть тебе відчувати життя на повну.

Разом із професійним арт-куратром Денисом Сухініним організатори фестивалю обирали роботи так, аби кожен зміг знайти фотографію, що вразить в саме серце.

У межах фестивалю відбудеться благодійна виставка-конкурс «1000 шедеврів, знятих на смартфон». Під час конкурсу глядачі та журі оберуть двох переможців. Найкращу роботу за вибором глядачів визначать за кількістю донатів для Першого добровольчого мобільного шпиталя ім. Пирогова (ПМДШ), який рятує життя наших захисників в зоні бойових дій.

Той автор, робота якого збере найбільше донатів, і стане переможцем конкурсу. Голосування відбуватиметься за допомогою qr-коду для переходу на анкету голосування та офіційний банківський рахунок ПДМШ. Кожен бажаючий може сканувати qr-код, внести номер вподобаної фотороботи, перейти на офіційний банківський рахунок ПМДШ та задонатити будь-яку суму від 1 гривні.

Голосування донатами триватиме з 19 травня до 23:59 15 червня.

Другого переможця конкурсу обере авторитетне журі, а саме  Сергій Мельниченко — голова жюрі, тричі "Фотограф року" в Україні, Антон Матюха — предметний фотограф багатьох відомих брендів та Оксана Канівець — фотографиня портретів з унікальним творчим поглядом,  яка робила знімки Джорджу Клуні, Тільді Суїнтон та ін.

Оголошення переможців та вручення призів відбудеться 18 червня о 18.00 на території виставки в Арт-хабі ТЦ Gorodok Gallеry, 2 пов.

Окрім виставки-конкурсу щотижня на відвідувачів очікуватимуть майстер-класи з мобільного фото, позування та ін.

Модераторка відкриття виставки та нагородження переможців конкурсу ведуча телеканалу "Київ" Ілона Довгань.

Вхід на виставку вільний.

  • Коли: з 19 травня по 18 червня 2023 року
  • Де: Арт-хаб ТЦ Gorodok Gallеry, 2 поверх 

СКАЙ
Попередній матеріал

Гурт СКАЙ уперше дасть великий концерт у Палаці спорту

1000 шедеврів, знятих на  смартфон
Наступний матеріал

Фестиваль мобільного фотомистецтва «1000 шедеврів, знятих на смартфон»

Новини партнерів