Благодійна фотосесія за донат. Відчуйте себе зіркою та зробіть добру справу

Благодійна фотосесія за донат
Зірковий фотограф Олександр Сахненко 9 вересня перетворить Bar Kimberli у затишну фотостудію в межах благодійної акції «Фото за донат».

«Фото за донат» – це не тільки можливість зробити собі красиві світлини від зіркового фотографа Олександра Сахненка, а також допомогти людям, які потребують цього у складні часи війни. Ми допомагаємо збирати гроші для волонтерського угруповання Катерини Терехової Help in Mukachevo, яка побудувала притулок для сімей-переселенців і веде активну волонтерську діяльність.

Відома культурна діячка Катерина Терехова з 8 березня 2022 року заснувала волонтерське угруповання Help in Mukachevo, яке співпрацює з фондами БОН, Razom for Ukraine, ІТ Війська. Катя та її штаб побудували притулок на Закарпатті для сімей-переселенців, опікуються 3 притулками з сиротами, допомагають 2 військовим частинам. З березня 2022 року волонтерське угруповання Help in Mukachevo допомогло понад 5000 українцям, які постраждали від російської агресії.

Учасники благодійної фотосесії «Фото за донат» отримають по три якісні знімки від фотографа Олександра Сахненка. Відчуйте себе зіркою та зробіть з нами добру справу!

Фотосесія буде відбуватися під саунд радіоведучого та діджея Сані Димова.

Столичний фотограф Олександр Сахненко понад 16 років визнається одним із найкращих світських фотографів Києва. У його об’єктив мріє потрапити кожен, від моделей до топових брендів. А 9 вересня у кожного бажаючого буде така змога і благородна мета.

  • Початок благодійної фотосесії о 18:00. 9 вересня, Bar Kimberli.

Інформаційний партнер – найкращий ресурс про зірок VIVA!

За підтримки Радіо Українських Доріг.

Читайте також

«Дизель Шоу» дало три концерти на підтримку ЗСУ

«Дизель Шоу» дало три концерти на підтримку ЗСУ

ONUKA допоможе зібрати 20 тисяч євро на допомогу Україні

ONUKA допоможе зібрати 20 тисяч євро на допомогу Україні

ONUKA
Попередній матеріал

ONUKA допоможе зібрати 20 тисяч євро на допомогу Україні

KHAYAT
Наступний матеріал

KHAYAT презентує акустичну програму на Charity Acoustics у Києві

Новини партнерів