ONUKA допоможе зібрати 20 тисяч євро на допомогу Україні

ONUKA
13 вересня в межах глобальної конференції NEARCON 2022 у Лісабоні відбудеться подія Ukrainian Night. Code of freedom. Хедлайнер – український електро-фолк бенд ONUKA.

Україна бореться за свободу та незалежність, але робить це не лише для себе, а й для всієї Європи і світу, бо на місці України може бути будь-яка інша країна. Усі українці у різних точках планети, весь світ допомагає протистояти у війні з росією. І кожен донат, кожне добре слово чи пост у соціальних мережах наближає нашу спільну перемогу.

«Ми хочемо, щоб цього вечора кожен мав можливість дізнатися трохи більше про Україну, познайомитися з її культурою, стилем і неймовірною музикою. Відчути цей код свободи, який допомагає українцям зараз», – поділилися організатори події, Near UA.

100% вартості квитків будуть розподілені між двома фондами – United24 та фонду Sigma Software, який допомагає жителям Харкова, що постраждали від російської агресії. 10 тисяч євро підуть на закупівлю модульних зовнішніх фіксаторів, яких потребують українські лікарні через збільшення кількості постраждалих. Інша половина суми буде спрямована на підготовку до зими відрізаних від цивілізації районів Харківської області. 10 тисяч євро підуть на закупівлю обігрівачів, продуктів харчування та засобів гігієни.

На Ukrainian Night. Code of freedom гостей заходу також чекає виступ Dj Miura.

Читайте також

LOBODA у відвертому інтерв'ю розповіла, де була 8 років, і пояснила фразу «ми маленькі люди»

LOBODA у відвертому інтерв'ю розповіла, де була 8 років, і пояснила фразу «ми маленькі люди»

Jerry Heil розповіла про вступ до Берклі, життя в США та розрив співпраці з продюсером

Jerry Heil розповіла про вступ до Берклі, життя в США та розрив співпраці з продюсером

виставка
Попередній матеріал

Художній проєкт «24. До і пісня» у Музеї-майстерні І.П. Кавалерідзе

Благодійна фотосесія за донат
Наступний матеріал

Благодійна фотосесія за донат. Відчуйте себе зіркою та зробіть добру справу

Новини партнерів