Раміна Есхакзай, Roxolana, Злата Огнєвіч: українські зірки розповіли про своїх друзів

зірки
30 липня відзначають Міжнародний день дружби. За період повномасштабного вторгнення багато українців змінили своє коло спілкування, здобули нових друзів чи, на жаль, попрощалися з попередніми. Ми як ніколи відчули, наскільки важлива підтримка.

За лаштунками зйомок ігрового шоу «Хто зверху?», яке Новий канал покаже восени, українські знаменитості ексклюзивно розповіли про своїх друзів.

  • Злата Огнєвіч: «Формат зустрічей з друзями змінився, бо немає бажання розважатися»

«У моєму колі спілкування з’явилося дуже багато волонтерів, які не шкодують своєї енергії та допомагають людям як можуть та чим можуть, – розповідає артистка. – Також я стала більше часу проводити з давніми друзями. За період війни всі відчуття загострилися і змінилися пріоритети. Тож якщо є можливість і час побути з друзями чи близькими, я це роблю. Мене дуже наповнює і тримає в тонусі тепле спілкування зі «своїми» людьми. Формат зустрічей змінився. Немає жодного бажання розважатися. Є розуміння, в яких непростих і жахливих обставинах ми зараз живемо, і що на передовій хлопці та дівчата віддають життя за перемогу України, тож з друзями разом намагаємось допомагати, донатити, волонтерити і просто спілкуватися».

  • Roxolana: «Друзі – це люди, перевірені роками»

«Моє коло спілкування стало трішки вужчим. Але «кістяк» близьких людей залишився, – ділиться співачка. – За цей період з’явилися нові хороші знайомі. Друзями назвати не можу, адже це кажу лише про людей, які перевірені роками та різними ситуаціями. У зв’язку з творчою роботою чи зі спільним шляхом до перемоги України з’явилися товариші. Та все одно найбільше на зв’язку з друзями. Які, на жаль, зараз більшість за кордоном. Але ми часто переписуємося та підтримуємо одне одного!»

  • Раміна Есхакзай: «Я люблю побути сама, тож дружнє коло в мене обмежене»

«У мене багато знайомих і не так багато друзів, – каже блогерка. – Були подруги, з якими довго спілкувалась, але зараз втратила зв’язок, бо вони за кордоном. Коло спілкування за період війни розширилося, але це, швидше, колеги, а не друзі. Дружнє коло в мене дуже обмежене. Чесно кажучи, я люблю бути сама, тому немає потреби у великій кількості людей поряд. Думаю, це певною мірою ще й тому, що моя робота – це ставити запитання і слухати людей. Тож інколи я від цього втомлююсь». 

Читайте також

«Чому у мене досі немає дітей?»: Злата Огнєвіч розповіла про особисте життя

«Чому у мене досі немає дітей?»: Злата Огнєвіч розповіла про особисте життя

Roxolana розповіла про найдивніше побачення в житті: «Ця людина відома»

Roxolana розповіла про найдивніше побачення в житті: «Ця людина відома»

TAYANNA
Попередній матеріал

«У мене є психотерапевт і мільйон технік від стресу»: інтерв’ю з TAYANNA про музику та особисте

Тімур Мірошниченко і його дружина з дітьми
Наступний матеріал

Ексклюзив: Тімур Мірошниченко вперше знайомить з Марселем, якого всиновив під час війни

Новини партнерів