Артем Пивоваров розповів про свою сім’ю в окупації: «Не знаю, чи побачу їх знову»

Артем Пивоваров
«Війна – то не про смерть, війна – то про життя»: Артем Пивоваров – про рідних в окупації, заробіток під час війни та волонтерство. Артист дав перше велике інтерв’ю за час повномасштабної війни в Україні.

На YouTube-каналі Маші Єфросініної вийшов новий випуск її авторського проекту «Екзамен. Нова реальність». Його героєм став співак і музикант Артем Пивоваров, який стрімко завоював прихильність широкої аудиторії. В липні цього року артист вдруге здобув перемогу на престижній музичній премії Yuna як «Найкращий виконавець». А завдяки потужному культурному проекту «Твої Вірші, Мої Ноти», над яким Артем працює вже другий рік, він увійшов у перший ешелон зірок українського шоу-бізнесу.

Інтерв’ю Артема Пивоварова з Машею Єфросініною – це радше бесіда двох друзів. Абсолютно відверта розмова про особисте, близьких в окупації, волонтерство, розчарування в старих знайомих, нові проекти та концерти для військових на фронті.

Читайте також

Даша Астаф'єва, Артем Пивоваров, Нікіта Добринін знялися для артпроєкту Culture Matters

Даша Астаф'єва, Артем Пивоваров, Нікіта Добринін знялися для артпроєкту Culture Matters

Женя Кот і Наталя Татарінцева відверто розповіли про спроби завагітніти

Женя Кот і Наталя Татарінцева відверто розповіли про спроби завагітніти

Про рідних в окупації

Рідне місто Артема Пивоварова – Вовчанськ, Харківська область – з першого дня війни перебуває під окупацією. Його мама та бабуся відмовилися виїжджати, не бажаючи залишати власну домівку. Через це, зізнається співак, він відчуває безпорадність.

– У кожного з нас за місяці війни з’явилися свої історії, які завдають болю. Історії, пов’язані з близькими людьми. Ми постійно на зв'язку, але я дуже переживаю за них. Не знаю, чи побачу їх знову…

Про взаємини з батьком і власну жагу до волонтерства

– Мій батько – росіянин з маленької літери, бо все життя тікав від проблем. Він покинув нас із матір’ю, коли мені було всього три місяці. І це не єдина подібна історія у його житті. Знаю, що в мене ще є брати та сестри. Якщо я не помиляюся, батько залишив напризволяще три сім’ї.

Артем підкреслює, що дуже відрізняється від свого батька. Він звик нести відповідальність за свої рішення та вчинки. Саме тому він залишився в Україні та приділяє значну увагу допомозі нашій армії і українцям загалом.

– Я перш за все українець, у мене українська кров. Тому моє рішення не виїжджати за кордон – зрозуміле.

Про заробіток під час війни

Команда Артема Пивоварова не збирає донати, а на власні кошти закуповує необхідну техніку та транспорт для військових. На ці потреби йдуть всі кошти з благодійних концертів і заощадження артиста. Використовувати їх на особисті витрати – табу.

– Основний дохід нашій команді зараз приносять стрімінгові платформи. Практично кожного місяця ми з командою випускаємо пісні та кліпи, нові колаборації. До того ж, в мене є чотири минулих альбоми… Тож завдяки переглядам, прослуховуванням і скачуванням у нас є можливість заробляти.

Читайте також

Скриптоніт почав концерт хвилиною мовчання і пожертвував $20 тисяч фонду Маші Єфросиніної

Скриптоніт почав концерт хвилиною мовчання і пожертвував $20 тисяч фонду Маші Єфросиніної

Тарас Тополя про війну: «Найстрашніше – коли мертвий побратим поруч, і ти не можеш йому допомогти»

Тарас Тополя про війну: «Найстрашніше – коли мертвий побратим поруч, і ти не можеш йому допомогти»

Спілкування з нашими захисниками сильно впливає на світогляд Артема Пивоварова. Так, нещодавно військовий сказав співакові фразу, яка назавжди закарбувалася в його пам’яті й не дає опускати руки та жалітися на життя. Про ці потужні слова, відразу Артема до старих друзів і їхню зраду, плани на післявоєнне майбутнє – в його інтерв'ю: 

Фото: прес-служба

Олена Зеленська з чоловіком в фотосесії Енні Лейбовіц
Попередній матеріал

Історичні кадри: Олена Зеленська з чоловіком у фотосесії Енні Лейбовіц

KOLA
Наступний матеріал

Співачка KOLA — про перше кохання, стосунки з мамою і розставання з нареченим

Новини партнерів