«Діти спонукають нас більше працювати»: Анатолій Анатоліч і Юла поділилися деталями сімейного життя

Анатолій Анатоліч і Юла
Сьогодні завершуємо наш марафон знайомства із зірковими парами українського шоу-бізнесу.

У спільному проекті «OSTRIV кохання» від VIVA! та концепт-стору OSTRIV, який цьогоріч святкує десятиріччя, взяли участь Ольга Сумська та Віталій Борисюк, Денис Жупник та Олександра Козир, Лілія Ребрик та Андрій Дикий і Артем Гагарін та Ірина Михайличенко. Пʼятою парою, яку обʼєднав український шоу-бізнес, стали ведучий «Ранку з Україною» на телеканалі «Україна» Анатолій Анатоліч та його дружина, власниця PR та промоагенції YULA Company Юла.

Також читайте історії кохання Ольги Сумської і Віталія Борисюка, сімʼї Жупників, Лілії Ребрик й Андрія Дикого та подружжя Гагаріних.

Анатолій Анатоліч та Юла поділилися, які спільні традиції вони мають, та як проводять свій вільний час разом із дітьми. Також розповіли історію свого знайомства та спільного життя.

Анатолій Анатоліч і Юла з дітьми

— Скільки років ви вже разом з дружиною?

Анатолій Анатоліч:

Уже зовсім скоро, у квітні, буде 12 років нашого спільного життя. Цілих дванадцять щасливих, прекрасних та чарівних років, за які нам вдалося народити трьох дітей: дві дівчинки та одного хлопчика.

— Як ви познайомилися з Юлою?

Анатолій Анатоліч:

Хоч це було вже дуже давно, я все ще дуже добре памʼятаю момент, коли ми познайомилися. Загалом це сталося завдяки нашим спільним друзям зі Студії «Квартал 95», де на той час Юла працювала піарницею. Якось вона приїхала з хлопцями з «Кварталу» на дискотеку від радіостанції «ХІТ ФМ», де я був ведучим. Там ми й познайомились. Але написали одне одному в соціальній мережі лише за два місяці. Потім зустрілися на першому побаченні. Після того ми вже ніколи не розлучалися.

— Скільки часу вам знадобилося, щоб одружитися?

Анатолій Анатоліч:

Ми познайомилися з Юлою у 2009 році. Вже за два роки побралися, тобто, у 2011-му. Але це враховуючи те, що з 2009 ми живемо разом в одній квартирі та спимо в одному ліжку.

Анатолій Анатоліч і Юла

— Як на вашу сімʼю вплинула поява дитини?

Юла:

Ми дуже чекали на першу дитину, планували другу і третю. Тому всі наші діти для нас довгоочікувані. Єдине, що ми не планували й не могли передбачити, — їхню стать. Нам справді дуже пощастило, що зараз у нас є дві класні старші сестри, як дві подружки, і один маленький братик. Звісно, після народження кожної дитини ставалися певні зміни. Адже коли зʼявилася перша дитина, для нас це все відбувалося вперше. Ми були молодими недосвідченими батьками, які тільки вчилися мати дітей. Коли зʼявилася друга дитина, ми вже щось трохи розуміли, вміли планувати свій час та побут. А вже з появою третьої, тим більше, майже через десять років, відчули неймовірне щастя та зміни всередині. Загалом з появою кожної дитини в нас відбувалися якісь важливі події в житті, і наша сімʼя ставала значно сильнішою. Зараз вона втричі міцніша, ніж це було десять років тому.

Анатолій Анатоліч:

На нас це дуже круто вплинуло, адже все важливе, що сталося в моєму житті, відбулося після появи дітей. Зараз я кажу про свої кар'єрні, фінансові зміни та багато іншого. Діти спонукають нас більше працювати і робити їх щасливими. Мені здається, що це дуже круто!

Анатолій Анатоліч і Юла

— Що для вас означає бути разом більше 10 років?

Юла:

Для мене ці десять років були дуже щасливими, насиченими, крутими та сповненими сотень подій і спогадів. Десять років – це величезна робота. Ще кажуть, що кохання живе кожні три роки. Так і в нас. Ми закохуємось одне в одного кожні три роки, і для нас це як певні етапи. Коли щоразу стаємо дорослішими, мудрішими, сильнішими та професійнішими. Тому потрібно постійно розвиватися паралельно зі своєю другою половинкою, аби бути з нею на одній хвилі. Я завжди кажу, що для мене не так важливо те, скільки ми разом, як те, що я маю трьох чудових дітей, і всі вони від одного чоловіка. Це надзвичайно круто в сучасному світі.

Анатолій Анатоліч:

Як на мене, це дуже круто та цікаво. У будь-якому разі для кожного з нас це певний виклик, який несе за собою величезну відповідальність одне за одного. Для мене це найщасливіші роки життя, і мені дуже приємно це усвідомлювати. Я впевнений, що найкраще в нас ще попереду, і зараз все тільки починається!

Читайте також

«Перші десять років були лише розігрівом»: сімʼя Жупників – про період спільного життя

«Перші десять років були лише розігрівом»: сімʼя Жупників – про період спільного життя

«Це були стосунки на відстані, які ми пережили»: подружжя Гагаріних – про період становлення сім’ї

«Це були стосунки на відстані, які ми пережили»: подружжя Гагаріних – про період становлення сім’ї

— Чи були у вас кризові ситуації у стосунках? Як переживали кризу?

Юла:

Якщо говорити відверто, то в нас не було серйозної кризи у стосунках. Звісно, бувають бурхливі італійські пристрасті, але ніколи не доходило до того, щоб у когось із нас зʼявлялися думки про завершення стосунків. Сварок таких серйозних масштабів не виникало. В нас є кілька незмінних правил – ми ніколи не ночуємо у різних будинках, завжди спимо в одному ліжку під однією ковдрою та ніколи не подорожуємо окремо. Не враховуючи робочі поїздки чоловіка. Лише один раз він поїхав сам, до Лос-Анджелеса на тиждень, щоб творчо перезавантажитись, бо я на той час не змогла приєднатися до нього.

— Які традиції ви створили у своїй родині? Як проходив період їхнього становлення?

Анатолій Анатоліч:

Цей період становлення триває і зараз. Ми маємо дуже багато спільних традицій. Наприклад, багато подорожуємо. Обовʼязково кілька разів на рік проводимо за кордоном всією сімʼєю. Також любимо снідати разом, особливо у вихідний день, коли не потрібно нікуди поспішати. Часто разом займаємося спортом, катаємося на лонгбордах і ще багато чого іншого. Я думаю, що все це можна назвати нашими традиціями. Загалом ми дуже багато часу проводимо разом.

Анатолій Анатоліч і Юла

— За що ви цінуєте свою другу половинку?

Юла:

Звісно, я ціную чоловіка за наполегливість, силу та за те, що він дає нашій родині впевненість у завтрашньому дні. Люблю його за те, що він надзвичайно крутий батько, який робить дітей щасливими та оточеними турботою і увагою. Щовечора він вкладає доньок спати, читає їм казки і проводить дуже багато часу разом із ними. Ціную його за те, що він робить усе можливе, щоб наша родина була найщасливішою.

Анатолій Анатоліч:

За те, що це моя друга половинка. Такі слова вже багато про що свідчать. Це ж не просто так. Я ціную свою дружину за те, яка вона. А вона прекрасна. Можу довго перераховувати її позитивні якості. Ціную її за те, що вона гарна, розумна, сильна та найкраща мама моїх трьох дітей.

Читайте також

«Італійські родини нервово стоять в стороні»: Борисюк і Сумська – відверто про стосунки

«Італійські родини нервово стоять в стороні»: Борисюк і Сумська – відверто про стосунки

Лілія Ребрик та Андрій Дикий розповіли, про які шлюбні правила домовилися перед одруженням

Лілія Ребрик та Андрій Дикий розповіли, про які шлюбні правила домовилися перед одруженням

Анатолій Анатоліч і Юла

Фото: особистий архів Анатолія Анатоліча та Юли

Артем Гагарін і його дружина Ірина Михайличенко
Попередній матеріал

«Це були стосунки на відстані, які ми пережили»: подружжя Гагаріних – про період становлення сім’ї

Наталка Карпа
Наступний матеріал

Наталка Карпа – про сімейну кризу та стосунки з чоловіком: «Ми обговорюємо розлучення»

Новини партнерів