Лілія Ребрик та Андрій Дикий розповіли, про які шлюбні правила домовилися перед одруженням

Лілія Ребрик та Андрій Дикий
Продовжуємо розповідати про стосунки зіркових пар українського шоу-бізнесу.

У проекті «OSTRIV кохання», організованому спільно з VIVA! та концепт-стором OSTRIV, який цьогоріч святкує своє десятиріччя, розповідаємо секрети спільного життя тих, про кого всі говорять. Третьою парою, яку обʼєднало публічне життя, стали акторка і телеведуча Лілія Ребрик та танцівник Андрій Дикий. Також читайте історії кохання Ольги Сумської і Віталія Борисюк та сімʼї Жупників.

Зіркова пара Лілія Ребрик та Андрій Дикий поділилися секретами щасливого спільного життя та деталями знайомства. В інтервʼю вони розказали про те, які традиції має їхня сімʼя, та що вони найбільше цінують одне в одному.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

— Скільки років ви разом?

Лілія:

Цього року ми відсвяткували перший ювілей нашої, як я жартома називаю, «дикої» сімʼї. Живемо разом із чоловіком уже 10 років. Нашу річницю ми вирішили відсвяткувати в Барселоні. Полетіли туди на короткий романтичний вікенд. Це була неймовірна поїздка, яку ми провели удвох. Чудово, коли трапляється нагода нагадати одне одному про те, що ми не лише батьки двох прекрасних доньок, а й чоловік та дружина.

— Як ви познайомилися зі своєю другою половинкою?

Лілія:

Наші серця поєднав танець. Ми зустрілися та познайомилися у 2011 році, коли брали участь у проекті «Танці з зірками». Але те, що кохаємо одне одного, зрозуміли вже трохи пізніше. Хоча вже тоді, після першого ефіру, всі говорили, що ми з Андрієм – ідеальна пара, і між нами є якась хімія. Я чудово розуміла, що це все умови телебачення, і має бути певна інтрига, щоб зацікавити глядача. Але така інтрига закінчилася тим, що ми зрозуміли, що жити одне без одного не можемо. На проекті я демонструвала всі свої вміння, які здобула, займаючись художньою гімнастикою, а Андрій показав, який наполегливий та працелюбний. І цим мені дуже подобався. Він досі не може заспокоїтися, що ми тоді посіли не перше, а друге місце. Але я кажу, що ми виграли значно більше – маємо міцну родину і двох прекрасних доньок. Дуже раді, що потрапили до проекту, який нас поєднав, бо як виявилось, ми й раніше бачили одне одного, але не знайомилися. Наприклад, задовго до того, як брати участь у проекті, я була ведучою його турніру з бальних танців. Таке враження, що доля нас завжди намагалась поєднати і познайомити, а «Танці з зірками» поставили класну крапку. Мабуть, від самого початку закохалася в його талант, артистичність, харизму. Він справді дуже класний танцівник, і я досі жартую, що лише поряд зі своїм чоловіком вмію танцювати. Він все бере в свої руки, і мені треба просто довіритися йому. Обожнюю цей стан. А ще, коли нас планували поставити разом у пару, мені сподобалося поєднання наших прізвищ. Дикий і Ребрик – звучить дуже круто! Ще тоді я розуміла, що ми просто маємо танцювати разом, а виявилося, що і в житті повинні бути разом.

— Скільки часу знадобилося, щоб ви одружилися?

Андрій:

Ми зустрічалися дуже мало, а потім одразу одружилися. У нас все складалося надзвичайно швидко, серйозно і назавжди.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

— Що для вас означає бути разом протягом 10 років?

Лілія:

Це відчуття абсолютного щастя. Я завжди говорила, що завдання кожної людини – стати щасливим. Зараз я щаслива і дякую за ці 10 років Андрію. Іноді навіть ловлю себе на думці, що життя розділилось на до і після. Не уявляю собі іншого життя, де не було б Дикого, наших дітей, будинку, затишку і кожного викоханого куточка. Для мене це все те, що наповнило моє життя. Я справді прокидаюся зранку і біжу на роботу, а потім із задоволенням біжу додому, бо знаю, що мої «дикі» чекають на мене в будь-якому настрої і стані. Дуже багато енергії беру з наших стосунків, тому саме сімʼя для мене найсильніше її джерело протягом усіх цих десяти років.

Андрій:

Десять років для мене – це щастя. Радий, що я маю таку чудову дружину та двох прекрасних доньок.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

— Як на вашу родину вплинула поява дитини?

Лілія:

У нас все сталося дуже швидко – одразу зійшлись і одразу завагітніла. Зараз ми просто не уявляємо життя без дітей. Я завжди говорила, що діти ніколи не покращують стосунки, діти їх завжди загострюють. Тобто, якщо було добре, то буде ще краще з появою дитини, а якщо було погано, то буде ще гірше. Я це чітко зрозуміла, бо наші діти лише зміцнили стосунки, і це справді круто.

Андрій:

Із появою дитини ми стали ще щасливішими, сильнішими й одразу мудрішими.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

— Які традиції ви створили у своїй сім'ї? Як відбувався період їх становлення?

Лілія:

Мені загалом дуже подобається таке поняття як сімейні традиції. Це те, що зближує всіх членів сім'ї. Ми любимо разом подорожувати. Можливо, в нас виходить це робити не так часто, як хотілось б, але завжди дуже чекаємо цього моменту. Подорож дає зовсім інші відчуття спільно проведеного часу. Це не просто відпочинок вдома. Ми навіть коли купували нашу дачу, так і хотіли, щоб зберігся цей ефект – зібрати речі та поїхати кудись на відпочинок. Щось є у цьому таке казкове та сімейне, коли ми збираємося разом, вирішуємо, що візьмемо, ще не візьмемо, і таке інше. Також коли маємо спільний вихідний день, обовʼязково снідаємо всі разом. З чоловіком завжди п'ємо каву разом, навіть буває тоді, коли в мене ранкові ефіри. Якщо тепло, виходимо на терасу, слухаємо спів птахів та кайфуємо від того часу, коли діти ще сплять. Крім цього ми любимо вкласти дітей та поспілкуватися разом за вечерею. Упевнена, що дуже багато традицій в нас ще тільки зʼявляються. Це я ще навіть не згадую про ті свята, коли ми разом святкуємо дні народження, Новий рік, Різдво тощо. Це свята, які збирають усю родину. Дні народження дітей – найкраща традиція, яка об’єднує всіх друзів. Цікаво, що компанія завжди росте, адже у друзів з'являються їхні діти, і нас з кожним роком стає дедалі більше.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

— Чи переживали ви кризу у стосунках? Як це відбувалося?

Лілія:

Чітко пам'ятаю розмову, коли ми поєднали наші долі. Ми сказали одне одному, що ніколи не говоримо слово «розлучення», завжди ночуємо вдома й не лягаємо спати у сварці. Хоча, в принципі, і не сваримося, тому що це нецікаво. Все одно завжди лягаємо спати у коханні, і для нас це дуже важливо. Це може бути порада парам, які стоять на порозі створення своїх сімейних стосунків. Треба за будь-яких обставин завжди розмовляти і ніколи не забувати, що погоду в домі робить жінка. Якщо вона щаслива – всі навколо будуть щасливі. Нам, дівчаткам, завжди варто про це пам'ятати і не перетворюватися на тих, хто постійно з'ясовує стосунки. Тоді не буде ніякої кризи у стосунках, а чоловік захоплюватиметься вами, любитиме та робитиме вас щасливою.

— За що ви цінуєте свою другу половинку?

Андрій:

За те, що Лілія робить мене найщасливішою людиною в усьому світі.

Лілія:

Просто за те, що він є в моєму житті та в житті нашої родини, наших дітей. Я хочу, щоб так було завжди і щоб ми ще багато років були разом. Адже Дикий – мій чоловік. Для мене він найкращий.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Фото: пресслужба

Фелікс Шиндер
Попередній матеріал

Зірка шоу «Голос країни» Фелікс Шиндер розповів про партнерські пологи з дружиною

Григорій Бакланов
Наступний матеріал

Зірка серіалу «Спіймати Кайдаша» Григорій Бакланов розповів про стосунки з дружиною

Новини партнерів