Артист «Дизель Шоу» Олександр Бережок розкрив подробиці третьої вагітності дружини

Олександр Бережок
Незабаром актор «Дизель Студіо» Олександр Бережок втретє стане татом! Цього разу він разом зі своєю дружиною Оленою чекає на дівчинку.

Хто передбачив поповнення у зірковому сімействі? Чому Сашко до останнього гадав, що знову буде син? Хто засмутився через дівчинку? І яке ім'я пара подарує доньці? Читайте у нашому ексклюзивному інтерв'ю.

Читайте також

Александр Бережок и его жена с детьми

Про те, що Олена – дружина Олександра Бережка – незабаром стане мамою, першим дізнався їхній син Гліб. Причому сам і повідомив батькам цю новину.

— Він був як справжній екстрасенс. Відчув, що у дружини у животику хтось є. Олена спершу не повірила. Пішла зробила тест і здивувалася: вона справді була вагітна, — розповідає Олександр Бережок. — Ми шалено всі зраділи, адже планували цю вагітність. Дуже хотіли дівчинку.

Як Гліб міг таке відчути і звідки в нього такі надздібності – батьки не розуміють досі. Але вже тоді розпитували сина із пристрастю: хто буде, хлопчик чи дівчинка?

— Спершу він казав, що не знає. А потім наполягав, що буде хлопчик, – згадує Сашко.

Та й сам Бережок-старший зізнається, що на 90% був впевнений у хлопчику. Хоча дівчинку видавала особлива вагітність Олени.

— Я розумів, що щось не таке. Вона мала іншу вагітність, особливу. Якщо у перші дві проходили спокійно, то цього разу Олену мучив токсикоз. Вона була трохи примхлива, — відверто розповідає актор.

жена Александра Бережка

То дівчинка чи знову хлопчик? Сашко та Олена тягли інтригу до останнього, навіть для себе. Дізнатися стать дитини батьки вирішили, організувавши baby shower. Це особливий захід, який став дуже популярним в Америці. Народили дізнаються, хто саме у них народиться за допомогою різних способів. Наприклад, лопають велику кулю, і якщо з неї посипляться сині кульки, то буде хлопчик, а якщо рожеві — дівчинка. Ось саме такий варіант обрали й Сашко з Оленою.

— Ми полетіли відпочивати до Домінікани. Там Олена має подружку, і дружина віддала їй конверт з УЗД, де вказана стать дитини. Вона все організувала, і таким чином ми дізналися, що ми матимемо дівчинку! — радісно ділиться новиною батько.

Але не всі члени сім'ї розділили його радість.

— Гліб зрадів, а Лук'ян — ні. Він навіть образився, бо дуже чекав братика. Але зараз уже змирився із цією новиною, — розповідає подробиці Олександр Бережок. — Я поки що себе не відчуваю батьком дівчинки. Ми поки що в такому стані очікування знаходимося.

А поки очікується поповнення, можна замислитись і над ім'ям для доньки. Чи вибрали його Сашко та Олена?

— Варіантів імен багато, але є одне, що нам усім подобається. Поки не озвучуватиму його. Діти також активно підкидають варіанти. Лук'ян каже, що треба назвати її просто Дівчинкою. А Гліб перебирає всі знайомі жіночі імена, — сміється Сашко.

Читайте також

Зірка «Дизель Шоу» Яна Глущенко: «На дев'ятому місяці вагітності полетіла до чоловіка»

Зірка «Дизель Шоу» Яна Глущенко: «На дев'ятому місяці вагітності полетіла до чоловіка»

«Батько наш – Бандера»: Вєрка Сердючка в «Дизель Шоу» шокувала неочікуваним репертуаром

«Батько наш – Бандера»: Вєрка Сердючка в «Дизель Шоу» шокувала неочікуваним репертуаром

Александр Бережок и его жена с детьми

Ми вітаємо Сашка та Олену з майбутнім поповненням і щиро радіємо, що сім'я «Дизель» не перестає рости.

Александр Бережок и его жена

Фото: пресслужба

Nino Basilaya
Попередній матеріал

Екс-підопічна Монатика Nino Basilaya: "Характер не дозволяє мені довго сидіти без діла"

MOLFAR
Наступний матеріал

MOLFAR: «Дивно бачити Надю Дорофєєву у номінації "Відкриття року"»

Новини партнерів