«Батько наш – Бандера»: Вєрка Сердючка в «Дизель Шоу» шокувала неочікуваним репертуаром

Верка Сердючка
Концерти «Дизель Шоу» завжди яскраві та незабутні. І дивують не лише «дизелі», а й запрошені гості. Так, на новорічному концерті Вєрка Сердючка зі сцени заспівала пісню про Степана Бандеру.

Там, де вона – абсолютне свято. І «дизелі» не могли не запросити найголовнішу зірку (доказ цього – зірка на її голові) у новорічне «Дизель Шоу». Вєрка Сердючка запалила на сцені Палацу «Україна» та порадувала одразу двома своїми суперхітами. Хоча цього могло б і не статися! Адже перед виходом Вєрку не пускали на сцену! Виною тому covid-сертифікат. У Андрія Данилка він був, а у Віри Сердючки – ні.

«Це абсолютна імпровізація, і ми завжди чекаємо її від цього артиста. Вєрка Сердючка вміє не лише «розривати» танцями зал, а й жартувати, що не просто можна, а потрібно на сцені «Дизель Шоу», – каже шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар.

Добре, що проблема вирішилася, Вєрка виступила та виконала навіть не дві, а три пісні.

«Батько наш – Бандера. Україна – мати. Ми за Україну будем воювати», – заспівала зі сцени артистка, коли дівчинка вручила їй квіти. Зал зустрів пісню оваціями та підспівував коханій артистці.

Це було невипадково. «Дуже символічно, що мені (Вірі Сердючці, – ред.) 30 років. І нашій незалежній Україні теж 30 років», – сказала за лаштунками шоу артистка.

Читайте також

Подібні імпровізації на концертах «Дизель Шоу» не рідкість. Побачити їх можна тільки у глядацькій залі. Наступні виступи — 22 та 23 лютого.

Верка Сердючка

Верка Сердючка

Верка Сердючка

Фото: пресслужба

Євробачення
Попередній матеріал

Оголошено фіналістів Нацвідбору на «Євробачення-2022»

Костя Грубич
Наступний матеріал

Костянтин Грубич відсвяткував перші 100 тисяч підписників у YouTube і 30 років на ТБ

Новини партнерів