"Казки старого Подолу": велике свято смачної їжі та гарної музики на Контрактовій відбулося

Казки старого Подолу
З 25 грудня 2014 року по 11 січня 2015 Сім’я ресторанів «Козирна Карта» та еко-бренд «МОРОША» влаштували у самому серці Києва, на Подолі, велике свято смачної їжі та якісної української музики «Казки старого Подолу».

За 17 днів атмосферного, душевного заходу кияни та гості столиці мали змогу насолодитися улюбленими стравами та напоями, приготованими кращими з кращих ресторанами «Козирної Карти», потанцювати під хіти відомих українських виконавців, взяти участь у історичному квесті, Фестивалі Бородачів, заколядувати разом з ведучим Андрієм Джеджулою, помилуватися чарівним вбранням із колекцій українських дизайнерів від проекту Fashion Globus Ukraine, взяти участь у танцювальних майстер-класах. Розваг та ідей для чудового проведення часу усією родиною було чимало.

Щовечора на великій сцені просто неба для подолян співали зірки вітчизняного шоу-бізнесу:  Fontaliza, дует Anna-Maria, брати Борисенки, гурти «Люмьєр», Go-A, Stereoplen, Аліна Гросу, «Кімната Гретхен», Maiak.  Хедлайнерами свята стали гурти С.К.А.Й, «АнтитілА» та O.Torvald.
За музичне наповнення свята відповідала одна з найкращих радіостанцій «Europa Plus Kiev».
На Різдвяні свята організатори «Казок старого Подолу» порадували гостей безкоштовним катанням на каруселі, почастували усіх охочих найсмачнішою у місті кутею та гарячими глінтвейнами і пуншами.

Генеральний партнер заходу  – еко-бренд «МОРОША».

Партнер – Coca-Cola.

Свято відбулося за підтримки Подільської РДА.

 

Бейонсе снова беременна
Попередній матеріал

Бейонсе снова беременна?

Ким Кардашьян для австралийского Vogue
Наступний матеріал

Звездная обложка: Ким Кардашьян снялась для австралийского Vogue

Новини партнерів