«Секс кожного дня»: Женя Кот розповів про секрети щасливого сімейного життя

Євген Кот і Наталя Татаринцева
Євген Кот і Наталя Татаринцева поділились з Viva.ua емоціями після вражаючого ефіру «Україна має талант» на СТБ та розповіли про власні правила гармонійного шлюбу.

В минулому ефірі «Україна має талант» на суддю шоу, відомого хореографа і режисера-постановника Євгена Кота чекала несподіванка у вигляді його коханої: чотирикратна чемпіонка світу з танцю на пілоні Наталя Татаринцева з’явилась на сцені проєкту в ролі учасниці.

В інтерв’ю Viva.ua Євген Кот і Наталя Татаринцева прокоментували негативну реакцію Сергія Притули, розповіли про своє хвилювання та поділились секретами щасливого шлюбу.

Читайте также

Женя Кот о девушках с силиконовыми губами и увеличении груди своей жены

Женя Кот о девушках с силиконовыми губами и увеличении груди своей жены

Страшно красиво! Женя Кот с женой снялся в эротической фотосессии к Хэллоуину

Страшно красиво! Женя Кот с женой снялся в эротической фотосессии к Хэллоуину

Євген Кот і Наталя Татаринцева

Наталя прийшла як учасниця на «Україна має талант» — проєкт, де ти сидиш у кріслі судді. Однак ти про плани дружини не знав. Як їй вдалося це приховати? Невже ти зовсім не здогадувався про її наміри?

Женя: Я зовсім не думав про те, що Наталя може стати учасницею «Україна має талант».

Наталя: Я, як і завжди, казала, що їду на тренування, займатися для себе або викладати у дівчат. Тому в нього не викликало питань або думок про участь у проєкті. Ми навіть не спілкувалися на тему, чи хотіла б я піти на шоу. А всередині себе я вирішила, що маю таке бажання. Довго сумнівалася, але згодом чітко усвідомила, що хочу показати свій талант на сцені, проте Жені нічого не буду говорити, щоб усе було чесно.

Чи передбачав ти такий сценарій подій? І чи вирішив для себе наперед: якщо дружина прийде на шоу, будеш її оцінювати чи ні?

Ж.: Ні. Я нічого наперед не думав. Якщо б мені й довелося усе ж таки її судити, то, звичайно, я б це робив. Я для неї найсуворіший суддя, бо я стовідсотково усі її виступи та тренування оцінюю. Але тут навіть не треба бути професіоналом, щоб зрозуміти, який високий рівень виступів у Наталі в порівнянні з іншими танцівниками. Її професіоналізм видно одразу. Я зустрічав багато артистів та бачив багато виступів, але й досі не можу звикнути саме до виступів Наталі — вважаю кожен з них дуже красивим, професійним, гармонійним. Її танець — один із найсильніших виступів на «Україна має талант».

Україна має талант: Наталя Татаринцева

Як часто ти її оцінюєш у плані танців, техніки, хореографії? Як вона сприймає твою думку?

Ж.: Завжди, коли вона до чогось готувалась, то просила мене подивитися з точки зору режисера-постановника. Її технік та хореографії я не торкався.

Н.: Ти більше кажеш загальну думку щодо танцю. Бо пілон — це складна дисципліна, на якій важко знайти ту золоту середину, щоб показати не вульгарно, а стримано та жіночно. Важко знайти історію для танцю, щоб це виглядало естетично, граційно. Якщо чесно, саме його заслугою є те, що я навчилась на сьогоднішній день ставити свої номери самостійно.

Що скажеш про виступ Наталі? Яким він був?

Ж.: Усі бачили, як важко мені було стримати сльози. Для мене це настільки красиво і граційно, що викликає сильні емоції, хочеться плакати. Ви також чули коментарі інших суддів, які бачили її виступ на сцені. І впевнений, мої та їхні думки співпали з думками та емоціями глядачів.

Євген Кот і Наталя Татаринцева на шоу Україна має талант

Чи боявся ти слів та оцінок інших суддів? Чи не хотілося захистити кохану?

Ж.: Стовідсотково хотілося захистити її від нападків Сергія про те, що вона ніби не може брати участь у шоу, бо є моєю дружиною. Багато людей можуть побачити у цьому упередженість. Але Наталя — самодостатня творча людина. Чому вона не може взяти участь у такому шоу, якщо у неї є унікальний талант, яким треба ділитися з усіма? Нас четверо суддів, достатньо трьох голосів, щоб пройти далі. Тому круто, що у цей день з нами була Ольга Харлан, і я мав змогу стати групою підтримки для Наталі.

Чи не вважаєш ти, що Наталю в принципі не можна якось оцінювати або судити, адже вона чотирикратна чемпіонка світу?

Ж.: Оцінювати варто кожного і завжди. Цей досвід чемпіонки світу вже пройшов. Він дає тобі певний статус. Але кожний виступ унікальний і несхожий. Здобуте можна легко втратити, якщо не розвиватися далі. Наталя щодня ставить собі планку, вона вже набагато вища за чемпіонку світу.

Що було після ефіру, коли ви повернулись додому? Чи обговорювали виступ?

Ж.: Звичайно, ми говорили про це. Я сказав, наскільки мені сподобався виступ і як сильно я був шокований її побачити. Я був вражений виступом! Ми обговорювали, що їй було страшно, і вона подякувала мені за підтримку.

Наталя, чого ти боялася найбільше у той момент?

Н.: Я не знала, як саме він відреагує. Мені було приємно, що Женя підійшов тоді до мене. Мені навіть було приємно, що він відмовився мене судити, бо я переживала насамперед про його оцінку. Потім злякалася через коментарі Притули. Я розуміла, що буде суперечка — я знала, куди йду. Але, звісно, коли тобі на сцені пропонують відмовитися від фіналу, а ти прийшов туди саме заради цього, щоб себе проявити, — це складно. Я завжди йду до кінця!

Я навіть не пам’ятаю нічого після виступу, усе було як в тумані. Було цікаво послухати від Жені та друзів, як виглядав виступ, чи добре я говорила. Мої емоції на сцені були чесними.

Ж.: Я б на твоєму місці був впевнений у собі на 100 відсотків. Знаючи твій рівень виступів, не знаю, чому ти так хвилювалася.

Н.: Це неможливо. Ти сам як артист це знаєш. Коли ти готуєшся до виступу і хочеш зробити усе ідеально, не хвилюватися неможливо. Коли у суддях сидить твоя найближча людина, твій головний критик — як можна не переживати? 

Євген Кот і Наталя Татаринцева на шоу Україна має талант

Ваші особисті висновки про стосунки за всі роки: головні три правила, за якими ви живете з Наталею?

Ж.: Свій висновок я зробив, коли запропонував Наталі стати моєю дружиною, і я ні разу не пожалкував про це. Для мене це головний знак того, що вона моя людина. Ми розвиваємося як пара та сім’я, ми доповнюємо одне одного та допомагаємо одне одному. І головне — робимо одне одного щасливими. Ми люди, які шукаємо компроміси та не стесуємо грані одне одного. І у нас це виходить.

Наші правила, за якими ми живемо: перше — підтримувати одне одного; друге — бути на ЗОЖі (сміється), для всіх наших друзів ми затяті «зожніки»; третє — квіти вдома.

Н.: Квіти мають бути вдома.

Ж.: От залишився тільки один букетик вдома, треба поповнювати.

Читайте также

Рай на земле: Евгений Кот и Наталья Татаринцева показали свою свадьбу на Таити

Рай на земле: Евгений Кот и Наталья Татаринцева показали свою свадьбу на Таити

Женя Кот рассказал, как любимая девушка изменила ему с коллегой по шоу-бизнесу

Женя Кот рассказал, как любимая девушка изменила ему с коллегой по шоу-бизнесу

У чому запорука міцного шлюбу?

Ж.: Секс кожного дня! Шуткую… (сміється). Пара та шлюб будується на коханні і повазі, бажанні одне одного зрозуміти й пізнати.

Н.: Підтримка та постійне спілкування. А ще єдина мета, якої ми досягаємо як сім’я. Не тільки цілі, які кожен з нас досягає як окремі одиниці. А цілі, які ми ставимо як родина.

Євген Кот і Наталя Татаринцева

Як вважаєте, чи є таке поняття «набриднути одне одному»? Що означає, якщо людина про таке думає?

Ж.: Якщо люди набридають одне одному, то це все. У нас жодного разу не було, щоб ми набридли. І не буде! Ми не сидимо один на одному.

Н.: У нас кожен день такий цікавий разом — щось вигадуємо, щось трапляється, нові плани ставимо. Нам цікаво будувати разом родину. Якщо бути нецікавими одне для одного, не спілкуватися, тоді це може призвести до певного набридання.

Ви темпераментні? Як знаходити спільну мову у сварках?

Ж.: Я так, дуже. Наталя більш покладиста, виважена, мудра у мене жінка. Усередині неї є стержень.

Н.: І він ще каже, що я вперта. Навіть впертіша, ніж він. Коли я впевнена у чомусь, то можу стояти на своєму. А у Євгена все більш емоційно яскраве. Я спочатку всередині переживаю, потім усвідомлюю, що зі мною відбувається, і тоді вже починаю висловлювати свої думки та емоції.

Ж.: У нас бувають суперечки, але вони не серйозні. Після них ми швидко заспокоюємося.

Н.: Ми говоримо і щоразу розуміємо, що ми за єдину мету, що кохаємо одне одного і йдемо в одному напрямку.

Євген Кот і Наталя Татаринцева

Як би ви описали кожного з вас у стосунках: який ти, а яка Наташа?

Ж.: Я вогонь, який можна сильно роздмухати. І це проявляється у багатьох моїх планах.

Н.: Я стратегічна.

Ж.: Так, вона керівник цього вогню. Є конфорка, а Наталя — як ручка, яка регулює цей вогонь. Ми одне одного направляємо.

Євген Кот і Наталя Татаринцева

Євген Кот і Наталя Татаринцева

Євген Кот і Наталя Татаринцева

Фото: прес-служба СТБ, особистий архів Євгена Кота і Наталі Татаринцевої

Крепостная: Алина Коваленко
Предыдущий материал

Звезда «Крепостной» Алина Коваленко: Нет ничего плохого, если девушка делает первый шаг в отношениях

Дмитрий Комаров и Александра Кучеренко
Следующий материал

Эксклюзив: Дмитрий Комаров рассказал о семейной жизни с Александрой Кучеренко

Новости партнеров