Офіційно чоловік та дружина! Женя Кіт одружився зі своєю красунею-коханою

Женя Кіт одружився
Відомий танцюрист, хореограф, учасник проекту «Танці із зірками» Женя Кіт поставив штамп у паспорті, який вважає не найголовнішим у стосунках, але важливим.

18 січня Женя Кіт та його кохана Наталія Татаринцева одружилися. Пара розписалася, обмінялася гарними обручками та відзначила цю подію романтичним побаченням за келихом шампанського з устрицями.

Подружжя не стало влаштовувати свято, проте обіцяє повернутися до цього питання в теплу пору року. А поки що радіємо єдиній весільній фотографії, якою Женя Кіт поділився у своєму Інстаграм. На знімку пара показала обручки на тлі ніжного букета квітів.

Женя Кот женился

Обранка Жені Кота — відома спортсменка, семиразова чемпіонка України з художньої гімнастики, чотириразова чемпіонка світу з танців на пілоні. Молоді люди познайомилися у 2015 році на проекті «Україна має талант». Наташа брала участь у шоу та стала фіналісткою, а Женя був її режисером-постановником. Як пара вони разом три з половиною роки.

Женя Кот женился

«Ми не можемо бути на 100% ідеальні, але є лише одна людина у світі, та абсолютний match! Мій ідеал біля мене. Вона найкрасивіша… Найкращий професіонал своєї справи. Дбайлива господиня, ніжна... Вона зухвала настільки, наскільки мені потрібно. У ній є все. Вона - гармонія»,

— каже Женя про кохану.

Вітаємо пару з одруженням та бажаємо щасливого сімейного життя!

Женя Кот женился

Наталья Татаринцева

Женя Кот и Наталья Татаринцева поженились

Женя Кот и Наталья Татаринцева поженились

Женя Кот и Наталья Татаринцева поженились

Женя Кот и Наталья Татаринцева поженились

Фото: Інстаграм Жені Кота та Наталії Татаринцевої

Едді Мерфі
Попередній матеріал

Всі в зборі! Едді Мерфі вперше зустрів свята зі всіма своїми 10 дітьми

Анастасія та Вікторія Петрик
Наступний матеріал

Дівчатка виросли: як зараз виглядають Анастасія та Вікторія Петрик?

Новини партнерів