Больше, чем дружба: Оля Цибульская и DZIDZIO снялись в страстном фотосете и рассказали об отношениях

Оля Цибульская и DZIDZIO
Что на самом деле их связывает? Оля Цибульская и DZIDZIO украсили digital-обложку Viva.ua и рассказали о своих многолетних отношениях.

Их первый совместный трек вошел в топ-10 главных хитов десятилетия. Через три года после выхода песни «Чекаю.Цьом» Оля Цибульская и DZIDZIO вновь объединились для нового хита «Киця». Вероятно, намекая, что связывает их не только музыка.

Читайте также

«Время любить и наслаждаться друг другом». Monatik украсил digital-обложку Viva!

«Время любить и наслаждаться друг другом». Monatik украсил digital-обложку Viva!

Alyosha и Тарас Тополя ждут третьего ребенка: эксклюзив Viva.ua

Alyosha и Тарас Тополя ждут третьего ребенка: эксклюзив Viva.ua

Оля Цибульская и DZIDZIO на обложке Viva!

— Вы познакомились в начале двухтысячных. Тогда не было Instagram и возможности шпионить в аккаунтах. Какое первое впечатление у вас сложилось друг о друге?

Міша: Я приїхав виступати на один з регіональних концертів на Західній Україні. Тоді таких було багато. Почув, що хтось дуже гарно співає. Вже потім зрозумів, що то ще школярка. Думаю, піду до батьків — зроблю комплімент доньці. Якось одразу ця думка виникла і не сумнівався ні секунди. Просто взяв і підійшов. Від батьків дізнався, що Оля збирається вступати на психологічний факультет, і сказав, що то буде гріх з таким голосом. На сцені майбутній артист, це очевидно. Потім я ще не раз то казав самій Олі, навіть дзвонив на домашній (сміється). То зараз дивно звучить, але мобільних тоді не було.

Оля: Є чоловіки-орли, а є чоловіки-овочі. Міша був коршуном (сміється). За ним бігали на концерті всі кури, а він гордо і з шаленою харизмою виносив талант на сцену. Талант мені і сподобався. Люблю все велике. А ще ці щирі дитячі блакитні очі, які пішли «по гриби» і пропали на 10 років. Я часто згадувала Мішу перед сном… Словами: «Щоб ти луснув». Можна було робити вигляд, що мені однаково. Але деякі люди все життя так живуть, обманюючи себе. А я так не вмію. Тому і повернувся в моє життя і луснув гучними хітами DZIDZIO на всю Україну.

— Оля, а что еще должен сделать мужчина, чтобы ты разозлилась не на шутку? Кроме как пропасть на 10 лет?

О.: Відкрию секрет. Злість жінки і чоловік рідко пов’язані між собою.

Для багатьох дівчат ПМС — це не період в місяці, а стиль життя. Мені скучно бути куркою, а розізлити мене по-справжньому — ще той челендж. Але скандальчики через дрібницю влаштовую періодично для смаку. Бо жити і не взривати йому мозок — це як готувати борщ і не солити.

Оля Цибульская и DZIDZIO в обнимку

— Миша, тогда, впервые увидев Олю, ты уже выступал под псевдонимом DZIDZIO?

М.: Ні, Михайло Хома. Мав гарний костюм, чохол для костюму і вказівний палець на правій руці довший, ніж всі, бо я на ньому носив той важезний чохол з парадним костюмом. Оля казала, що я був модний. Не знаю. Я думав, що модна вона.

— Оля, твои родители не приняли Мишу за потенциального жениха?

О.: Я з дивних жінок, які ніколи не хотіли заміж. Любов — так, дітей — так, кар’єру — так. А от сукню, 500 гостей і штамп в паспорті — ніколи. Тому Бог дав мені провести на сьогодні 704 весілля (сміється). А мама з татом не розглядали хлопців як наречених, бо знали — я захочу заміж хіба в років 30. Або коли Зібров збриє вуса.

— Вы вспоминали друг о друге на протяжении тех 10 лет?

М.: Згадували. Але без толку, бо зв’язку не було. Не було мобільних, де зберігаються всі контакти. Ми просто загубилися. В мене був старий блокнот, де я записував номери телефонів і хто який завдаток дав за концерт (300 гривень, 500 гривень — то здавалися космічні суми). Телефон я виграв вже пізніше, на конкурсі в піцерії у Львові, коли заспівав «Чорні брови, карі очі». Так от, блокнот той десь пропав, досі не знаю куди. А з ним і номер Олі. Спільних знайомих в нас не було.

О.: Не згадувала ні разу (сміється).

— Оля, этот судьбоносный эфир сохранился у М1?

О.: Так! Facebook нещодавно нагадав мені фото з того ефіру. У Міши на ньому ще приклеєна борода, а я щаслива і зла до біса одночасно.

М.: Я підняв бороду і сказав тихо: «Оля, то я».

— Помните, какой первый вопрос задали друг другу, встретившись вновь?

О.: Це було епічно. Зазвичай чоловіка з минулого зустрічаєш як, вибачте, чмо — в розтягнутих рейтузах біля лотка з яйцями. Він каже «привіт» з-під окулярів Gucci, а на тобі з кутюр тільки стрінги. Але янголи, вочевидь, бачили всі мої нерви і дали мені вихід королеви.

Я була при повному параді — з мейком та зачіскою від стилістів і в красивій сукні. І навіть груди, як модно в шоу-бізнесі, не пришила. В нього причеплена борода — в мене все своє!

— Как и кому из вас пришла мысль записать первый совместный трек «Чекаю.Цьом»?

О.: Після ефіру була найбільша музична премія в країні, яку я веду вже не один рік. І гурт DZIDZIO за всі свої хіти отримав тоді  премію «Гурт року» якраз з моїх рук. Нас обох так накрило емоцією, що Міша поліз цілуватись прямо на сцені. Вночі я наспівала йому пісню в Viber. Зранку він подзвонив і сказав, що це хіт. Робимо!

М.: Я подумав, що пісня дуже гарна.

Читайте также

Регина Тодоренко, Потап, Анита Луценко: звезды на карантине записали видео для читателей Viva!

Регина Тодоренко, Потап, Анита Луценко: звезды на карантине записали видео для читателей Viva!

Андрей Шабанов и Лера Бородина: личная жизнь во время карантина

Андрей Шабанов и Лера Бородина: личная жизнь во время карантина

Оля Цибульская и DZIDZIO

— Как считаете, кто в отношениях должен первым проявлять инициативу — мужчины или женщины?

М.: Я думаю, що чоловік. Він же завойовник по натурі. Але це не просто так: чоловік проявляє себе, коли жінка подала якісь сигнали, що може щось бути. Десь раз моргнула, а ти вже собі думай, що далі робити!

О.: Той, хто має план на свою любовну жертву і хоче його здійснити. Жінка — для провокацій, чоловік — для вчинків.

— Если вслушаться, то песня далеко не о дружбе. Это скорее тайное признание. Миша, как ты отреагировал на текст?

М.: Може, щось і було… (сміється)

— Вы ожидали, что у трека будет такой оглушительный успех? Как вы его объясняете?

О.: Люди вірять, коли правда. Коли на музику кладеш те, що пережив сам.

М.: Пісня вдалась, як мамин борщ, бо ми готували її з душею і цьомами для кожного, хто її почує. А ще вона нам самим дуже подобається.

Оля Цибульская и DZIDZIO задорно смеются

— Какие еще премьеры последних лет вы считаете успешными? Фильмы, сериалы, телешоу — что зацепило?

О.: Є серіал, про який говорять всі телевізійники і подивились усі, крім мене — The Morning Show. Я не дивилась принципово, хоча колеги наді мною підтрунюють, що я динозавр. Просто не хочу відкривати свою Скриньку Пандори. Я прожила в таких ефірах 2 роки. Ви не уявляєте, яке це випробування для нервів і здоров’я. Прокидаючись щодня о 4 ранку, ти втрачаєш відчуття часу, ритму і цілі. Ти просто білка. Не повернусь ні за які мільйони. А щодо кіно... Хочу, щоб в Міши був Оскар.

М.: Дуже крута стрічка «Джокер»! Яскраво відображає і світ людини зсередини, і суспільства навколо неї. Я коли подивився, то думав собі: той чоловік хворий, якого грає Хоакін Фенікс, чи це суспільство хворе, яке над ним кепкує і знущається? Недавно ще відкрив для себе серіал «Фрейд» на Netflix. Дуже мене вразив, особливо кінцівка, всім раджу!

Читайте также

Потап празднует день рождения! Как украинские звезды поздравили артиста

Потап празднует день рождения! Как украинские звезды поздравили артиста

Помирились? Стало известно о переменах в отношениях между Брэдом Питтом и Анджелиной Джоли

Помирились? Стало известно о переменах в отношениях между Брэдом Питтом и Анджелиной Джоли

Оля Цибульская

— Какое совместное выступление вы запомнили больше остальных?

М.: Мені дуже запам’ятався виступ на M1 Music Awards, де ми ставили номер на «Чекаю. Цьом» в індійському стилі. Нам з Олею і балету пошили незвичні і яскраві костюми, а в мене був головний убір з камінцями і різними блискучими штуками. Гарний, але дуже важкий на голові, і крім цього ще й танець був поставлений! Пам’ятаю, Оля на мене ображалася, чого я не танцюю так, як показує хореограф. У мене шия потім ще довго боліла від носіння тої штуки на голові.

О.: Міша запросив мене минулого року в свій Всеукраїнський тур. Перед цим я була в АТО з виступом для воєнних. Зранку чула вистріли, а ввечері гучні оплески глядачів, що прийшли до Дзі на концерт біля Федотової коси. Вночі ми купались в морі, у світлі місяця їли кукурудзу і думали, що життя дуже цінне і неповторне. А музика — велика сила, яка робить нас щасливими, бо ми можемо її ділити зі своїми глядачами.

Оля Цибульская и DZIDZIO

— В этому году фраза «Всеукраинский тур» — это удар ниже пояса для артистов. Концерты, фестивали и мероприятия отменены во всем мире. Как украинский шоу-бизнесу выживает в таких условиях и как изменилась ваша жизнь?

О.: Український шоубіз виживає, а в психотерапевтів додалось роботи. Артисти дуже амбітні люди і дуже чутливі. Відмінені концерти головою сприймаєш як відкладену подію, а серцем — як фіаско в житті. Але я не не вмію (читати «я не хочу вміти») нічого іншого.

Це моє життя, і навіть голодна буду співати, інакше зраджу себе. Це страшніше за коронавірус і не лікується.

М.: Це дуже дивний час для нас усіх. Доводиться призвичаїтись до нинішніх реалій. Ми всі скучаємо за концертами, публікою, енергією, якою обмінюємося з живими людьми, а не через екран.

Цей час даний нам не просто так. Варто прислухатися до самого себе, подумати, що ти зробив не так, приділити увагу собі і близьким. Будуть інші часи, як раніше вже точно не буде. Дивний час нас не лякає!

— Оля, ни одно твое фото с сыном не обходится без комментариев по поводу схожести 5-летнего Нестора с DZIDZIO. Полгода назад ты даже просила поклонников и прессу больше не писать по этому поводу. Но Нестор начал активно давать интервью самостоятельно. Не переживаешь, что вскоре расскажет правду лично?

О.: Життя Нестора — його особиста власність. В своєму Instagram він говорить те, що хоче, а не те, що мама сказала. Хоча, дотримуючись правил безпеки, сторінку веду я. Правда — для нього звична штука і в нас вдома ніхто її не боїться.

Оля Цибульская и DZIDZIO

— Сейчас в тренде семейные бизнес-империи. Если мама звезда, то звездами вынуждены быть и папа, и дети, и бабушка с дедушкой, и собаке отдельную страницу в Instagram заведем. Что вы думаете по этому поводу?

М.: Головне сильно не заморочуватися і щоб людям було цікаво, що там постять.

О.: Я довго говорила філософські трактати на цю тему, доки Нестор не попросив свій Instagram. Спочатку як «мать» була проти, але поговорила з ним і зрозуміла, що все свідомо, тому здалась. Він знає відповідь на запитання «Для чого?» і  «Щоб що?». Діти і дітей люблять просто так. Це не просто — купати в любові, не вішаючи ярлик «моє». Син мій, а життя його. Чим скоріше батьки це приймають, тим простіше потім усім.

— В последнее время вас начали сравнивать с Потапом и Настей. Легкие песни, особенная любовь публики, слухи о романе. Как думаете, есть что-то общее?

О.: Хм-м… Хіба те, що я теж була колись товстушкою, як Настя, а тепер обидві взялись за спорт, тому стрункі, молоді, красиві, іспаномовні. Щоправда, я говорила іспанською в ефірах до того, як це стало українським мейнстрімом. А Потап і Міша? У Міши ширший діапазон.

М.: Я дуже поважаю Потапа як виконавця і як продюсера, і Настя теж талановита і симпатична. Ми спілкуємося, коли перетинаємося на концертах. Зі спільного в нас з ними — це любов до музики, творчості і бажання працювати, не покладаючи рук. А коли порівнюють — це не так вже й погано. Це значить, що роботу артистів помітно, і все, що вони створюють, гідне для того, щоб формувати здорову конкуренцію і давати різноманітний вибір людям.

— Как поняли, что второй совместной песне — быть?

О.: Дітей і пісні не можна запланувати. Вони приходять тоді, коли мають з’явитись в цьому світі. Киця «намуркалась» і ми її народили.

М.: Нову пісню знову ж таки написала Оля, в неї це дуже гарно виходить. А головне швидко і грайливо. Як тільки вона дала мені послухати демку «Киці», в якій десь приблизно вже пропонувала мені рядки «А отут ти співаєш», то я зрозумів, що будемо робити.

— Кто из вас двоих отвечает за трезвый разум, а кто за эмоции?

М.: По-різному. Людина на то і є жива, що десь можна сміятися, десь плакати. А іноді треба зібратися докупи і прийняти серйозне рішення.

О.: Залежить від ситуації. Не роздавайте один одному обов’язки. Дівчатам іноді хочеться відчути свої сталеві яйця, а хлопцям — поплакати як Скарлет О’Хара. В кожного має бути палітра емоцій, а не список обов’язків. Доки ти відчуваєш, ти живий.

— Когда планируете раскрыть все карты о ваших реальных отношениях?

О.: Не граю в карти. Люблю шахи (сміється).

М.: А ми не приховуємо. Всі і так все давно знають. А кожен собі додумає, як кому більше подобається.

Оля Цибульская и DZIDZIO

Читайте также

Влюбленные и счастливые: молодая жена Ричарда Гира показала ранее неопубликованные фото с их свадьбы

Влюбленные и счастливые: молодая жена Ричарда Гира показала ранее неопубликованные фото с их свадьбы

Что носить, чтобы не вредить планете: совет от Аллы Костромичевой

Что носить, чтобы не вредить планете: совет от Аллы Костромичевой

Аlyosha (Алеша) и Тарас Тополя ждут третьего ребенка: певица беременна
Предыдущий материал

Alyosha и Тарас Тополя ждут третьего ребенка: эксклюзив Viva.ua

Alyosha
Следующий материал

ALYOSHA: именинница дня в объективе Viva!

Новости партнеров