«Антитіла» презентували англомовний трек для BBC: «Слова створювалися на передовій»

Антитіла
Гурт «Антитіла» випустив англомовну версію пісні Hello та відеокліп спеціально для BBC. Це перша пісня після співпраці з Едом Шираном на хіт 2Step. А також друга пісня з майбутнього англомовного альбому гурту.

У серпні 2022 року пісня Hello стане саундтреком до документального фільму міжнародної служби BBC про «Антитіла» та війну в Україні «Frontman – Frontline». Фільм вийде спочатку на спеціальній платформі BBC iPlayer, а потім також на каналах BBC News. Фільм має на меті розповісти жителям Сполученого Королівства та світу про творчість, життя гурту «Антитіла» до і під час війни, а також про військову службу на передовій.

«Ми створили англійську версію пісні Hello майже одночасно з українською. Та нова реальність змусила переосмислити цю пісню, тому протягом війни в Україні у неї з’явилася нова лірика. Слова створювалися на передовій. Сьогодні композиція набула інших сенсів, якими ми хочемо поділитися зі світом. Цією піснею ми кричимо словами про справедливий, в першу чергу для України мир, а також про ті незворотні наслідки, які спричинить війна, якщо людство не зупинить агресора. З глибоким переконанням, що ці переживання близькі кожній людині на нашій планеті, кожній людині, яка хоче, щоб життя, мир і справедливість восторжествували.

Ми написали цю пісню як звернення до людства. Ми звертаємося до кожного громадянина вільного демократичного світу і впевнені, що нас почують», – ділиться лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя.

У відеокліпі використані кадри з версії 2019 року, за яку відповідав та у головні ролі якої є соліст гурту Detach – Олексій Веренчик, який також виступив режисером кліпу. Нові синхрони були зняті в Харківській області під час служби гурту «Антитіла» у складі 130 батальйону Територіальної оборони міста Києва ЗСУ.

Читайте также

Лідер «Антитіл» назвав діагноз зірок, які відмовляються говорити українською мовою

Лідер «Антитіл» назвав діагноз зірок, які відмовляються говорити українською мовою

Тарас Тополя про війну: «Найстрашніше – коли мертвий побратим поруч, і ти не можеш йому допомогти»

Тарас Тополя про війну: «Найстрашніше – коли мертвий побратим поруч, і ти не можеш йому допомогти»

Нагадаємо, ще до початку повномасштабного вторгнення «Антитіла» вступили до лав Територіальної оборони міста Києва Збройних Сил України. А з 24 лютого приступили до військової служби в Києві. Згодом, у квітні, батальйон, де служать учасники гурту, відправили на Харківщину. Там вони проходять службу у евакуаційному підзрозіділі «Маестро» парамедиками-стрільцями. Про військову службу часто діляться у соцмережах.

Настя Каменських
Предыдущий материал

У білій сукні та вінку з польових трав: Настя Каменських випустила щемливу пісню «Коли мине війна»

StandwithUkraine
Следующий материал

Мей Маск, Роланд Еммеріх, Бредлі Росс закликали світову спільноту підтримати українців

Новости партнеров