Злата Огнєвіч відповіла, чи усі мають іти воювати

Злата Огнєвіч
Співачка Злата Огнєвіч пояснила своє ставлення до війни.

З початком повномасштабного вторгнення співачка отримувала велику порцію хейту за те, що завжди, попри події, вона намагалась бути усміхненою, фарбувалась та була гарною у кадрі. В інтерв’ю «Музвару» співачка коментує, що це її особистий вибір, адже життя продовжує і треба їм насолоджуватись. І згодна з тією тезою, що не всі мають іти воювати.

«Саме заради життя воюють бійці на фронті, як колись мені сказав один військовий. Він промовив: «Ми військові, наша професія вас захищати і, якщо треба, померти, щоб жили інші. Ось така у них філософія. Ми тут в тилу своїм прикладом, життям та діями не маємо права паплюжити честь та подвиг наших героїв… Не всі мають іти та воювати. Хто має працювати, щоб збирати ті самі кошти для турнікетів, щоб підтримувати економіку країни тощо. Створювати пісні, потім з цими піснями їхати до бійців, підтримувати їх дух», — підкреслила вона.

Читайте также

Злата Огнєвіч порадила, яку книгу варто почитати під час війни

Злата Огнєвіч порадила, яку книгу варто почитати під час війни

«Неймовірно крутий хлопець»: Злата Огнєвіч прокоментувала особисте життя

«Неймовірно крутий хлопець»: Злата Огнєвіч прокоментувала особисте життя

Злата Огнєвіч

Свого часу під час подій на Майдані співачка випустила композицію Pray For Ukraine. Тоді трек розлетівся всім світом, проте ім’я виконавиці аніде не фігурувало — було зазначено, що пісню виконує Unknown Artist. Огнєвіч зізнається, що тоді хотіла привернути більше уваги до ситуації в країні.

«Я хотіла привернути увагу не до свого імені, а до подій в Україні. І саме тому ми випустили пісню англійською мовою, щоб якомога більше людей у світі почули про нашу країну за допомогою музики. Майже рік минув, як ми вирішили оприлюднити, хто співає цю пісню. Її створив Михайло Некрасов, текст до неї написала Вікторія Некрасова. Це була дуже творча робота, дуже гостра. В студії, коли я записувала пісню, як зараз пам’ятаю, це було до сліз, до мурах шкірою», — зізналась співачка.

Фото: пресслужба

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе
Предыдущий материал

Віра Брежнєва показала, як змінилася зовні, і розповіла про особисте життя

Ксенія Мішина
Следующий материал

Ксенія Мішина про колишнього чоловіка-аб’юзера: «Тато мого сина з’явився під час війни»

Новости партнеров