Ксенія Мішина розповіла, як Еллерт намагався її повернути під час війни: «Ми зняли великий будинок»

Ксенія Мішина
Акторка відверто розповіла про стосунки з колишнім, які то закінчуються, то знову відновлюються.

Акторка, перша Холостячка Ксенія Мішина дала інтерв’ю Григорію Решетнику в проєкті каналу СТБ «Як ти?». Зірка відверто розказала про особисте, зокрема про розповіла спілкування з Олександром Еллертом на початку війни.

«Коли почалася війна, я сказала: «Все, ми їдемо на захід України». Вирушили о 6 ранку, а змогли виїхати з Києва о 13:00. Мені одразу зателефонував Сашко. Він запропонував допомогу, ми зустрілися і поїхали разом. Всі проблеми відійшли на задній план і життя змінилося в одну хвилину», – сказала Ксенія.

Читайте также

Ксенія Мішина вперше розповіла, що сталося з нею на початку війни

Ксенія Мішина вперше розповіла, що сталося з нею на початку війни

ЕксХолостяк Іраклі Макацарія одружився: фото і відео розкішного весілля

ЕксХолостяк Іраклі Макацарія одружився: фото і відео розкішного весілля

«Він (Саша Еллерт — Прим. Ред). завжди був поруч. Він намагався відновити стосунки. Але дуже багато образ… Була трохи вичерпана довіра до цієї людини, – пояснила акторка. – Ми поїхали в Буковель, зняли великий будинок, була велика компанія – і його друзі і мої – ми всі попрямували туди. Саша був без Елі (доньки Еллерта, Прим, Ред). Еля залишилася з мамою. У неї народився братик. Вони теж виїхали. Саша віддав їм свою машину, а ми вирушили на моїй».

Ксения Мишина

На питання ведучого про те, чи зрадів Платон, побачивши Елерта, Мішина відповіла: «Звісно, йому добре, коли нас хтось захищає. У них нормальні, добрі стосунки».

Про можливість відновлення стосунків з Олександром Ксенія мовила:

«Ми не говорили про це, просто були разом. Я завжди говорю правду. Якщо на той момент, коли давала інтерв’ю, це була крапка, я говорила, що це крапка. Потім, через деякий час, знову налагоджувалась спілкування. Сашко постійно десь був поруч. Але були дуже критичні моменти, коли ми обидва розуміли, що треба бути окремо. Ми розходились, потім знову починали, потім знову розходилися… Я давала багато шансів… Це життя, це процес. Як каша, яка вариться, вариться і все ніяк не звариться. Я можу сказати зараз, що ми не разом. Я поїхала. Ми спілкувалися, він іноді мені писав, але я зараз не знаю, де він. Можливо, колись ми з ним будемо спілкуватися. Я взагалі нічого не заперечую в цьому житті».

Читайте также

Переможниця 1-го сезону шоу «Холостяк» народила первістка

Переможниця 1-го сезону шоу «Холостяк» народила первістка

«Лорак номер два»: Яна Соломко потрапила в скандал через виступ у Москві

«Лорак номер два»: Яна Соломко потрапила в скандал через виступ у Москві

Фото: пресслужба, соцмережі

TAYANNA
Предыдущий материал

TAYANNA розповіла, як у Польщі її затримали поліцейські

MONATIK з дружиною
Следующий материал

MONATIK вперше після повернення до України розповів, як планує жити далі

Новости партнеров