«Лорак номер два»: Яна Соломко потрапила в скандал через виступ у Москві

Яна Соломко
Співачка та учасниця першого сезону шоу «Холостяк» Яна Соломко неочікувано для всіх засвітилася на концерті в країні-агресорі.

За останні роки Яна Соломко вкрай рідко з’являлася в українських ЗМІ. В 2019 році в інтерв’ю Viva! співачка розповіла про болюче розлучення з чоловіком та своє життя матері-одиначки. Тоді Яна зізналася, що підписала контракт з російським лейблом, який раніше співпрацював з відомими українськими артистами — Іваном Дортом та Дмитром Монатіком.

Яна Соломко

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Яна Соломко не робила публічних заяв щодо своєї громадянської позиції. Утім, відомо, що вона проживає в Москві. На п’ятий місяць війни співачка взяла участь у концерті Summer Sound, що відбувся в російський столиці. Відео виступу Соломко розмістила на сторінці в Instagram. Артистка сказала, що їй «приємно бути тут» і співати перед російською аудиторією, на що українські підписники відреагували з обуренням.

«Розчарування, шок, біль», «Дно», «Лорак номер два», «Завдяки своєму народу ви стали тоді відомою, своєю батьківщиною, не забувайте про це! Не можна зраджувати тих, хто вас любить», «Танці на кістках», «Надіюсь, там і лишишся, зрадниця», «Шкода дуже, що зрадила рідній Україні», «Ганьба! Дівчино, ви не гідні свого прізвища. Майте повагу до пращурів, не ганьбіть», «Схоже, Чмерковський щось знав…» — пишуть у коментарях під відео.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Ya SOYANA (@yana.solo)

Читайте также

Лілія Подкопаєва розповіла, чи спілкується з Ані Лорак: «Її позиція всім відома»

Лілія Подкопаєва розповіла, чи спілкується з Ані Лорак: «Її позиція всім відома»

Чоловік Руслани Писанки вперше розповів про смерть дружини і назвав її діагноз

Чоловік Руслани Писанки вперше розповів про смерть дружини і назвав її діагноз

Фото: архів пресслужб

Іраклі Макацарія і Ліза Чічуа
Предыдущий материал

ЕксХолостяк Іраклі Макацарія одружився: фото і відео розкішного весілля

театр
Следующий материал

Прима Національної опери отримала несподіваний подарунок у свій день народження

Новости партнеров