Ксенія Мішина вперше розповіла, що сталося з нею на початку війни

Ксенія Мішина
Актриса серіалів на каналі «Україна», ексхолостячка Ксенія Мішина вийшла в ефір на своїй сторінці в соцмережі та розповіла про те, де перебувала в перший день війни й як дізналася про вторгнення країни-агресора.

Сьогодні українські зірки всіляко намагаються «достукатися» до людей з інших країн, щоб розповісти їм правду й привернути увагу до війни в Україні.

Ксенія Мішина теж не могла мовчати, тому вийшла в ефір в Інстаграмі та розповіла, що трапилося з нею та її сином Платоном під час бойових дій.

«Я до кінця не вірила, що в нашій країні розпочнеться війна. За три тижні до її початку ми з Платоном взяли квитки в Дубай, – розказала Ксенія Мішина. – Наш рейс мав відбутися 24 лютого о 6 ранку».

За словами актриси, 24 лютого о 4 ранку вона та її син приїхали в аеропорт. Біля стійки реєстрації їм сказали, що всі рейси поки що скасовані. За кілька хвилин Ксенія Мішина почула десь далеко глухий вибух. Не всі люди в приміщенні надали цьому значення. Через якийсь час пролунав другий. Згодом вибухи почали повторюватися регулярно. Незабаром вибігли працівники аеропорту й оголосили термінову евакуацію.

«У той момент я зазнала тотального страху, який раніше взагалі не зазнавала. Я вперше побачила паніку людей, – зізналася Ксенія Мішина. – Ми вибігли з аеропорту на дорогу й помчали в нікуди. Повз нас проносилися машини, але ніхто не зупинявся».

Читайте також

«Де ваша гордість?»: ведуча й акторка Лілія Ребрик звернулася до росіян

«Де ваша гордість?»: ведуча й акторка Лілія Ребрик звернулася до росіян

Дмитро Шуров перерахував 100 тисяч гривень українській армії: «Віримо в наші ЗСУ»

Дмитро Шуров перерахував 100 тисяч гривень українській армії: «Віримо в наші ЗСУ»

Акторці все ж таки вдалося приїхати з сином додому. Хоча вона все ще не вірила, що почалося вторгнення в нашу країну. Тому поклала дитину спати і лягла сама.

«Через 7-10 хвилин над нашим будинком із жахливим гуркотом щось пролетіло. І в той момент я зрозуміла, що в Україні почалася війна», – сказала Ксенія Мішина.

У своєму відео актриса поділилася: вона щодня спостерігає за трагедією, що відбувається на вулицях наших міст. Це страшно й нестерпно. Вона серіалів впевнена, що Путін подібними діями зробить свій народ вигнанцями у всьому світі.

«Наше головне завдання – вижити. Вижити будь-якою ціною. І слово «всупереч» як мантра для кожного українця, – сказала Ксенія Мішина. – Бережіть себе, свої сім'ї, бережіть кожного. Тому що скоро ми святкуватимемо перемогу».

Ксения Мишина

Фото: Інстаграм

Доктор Комаровський
Попередній матеріал

Доктор Комаровський розказав, як провести йодну профілактику під час аварії на АЕС

Міла Куніс та Ештон Кутчер
Наступний матеріал

Міла Куніс: «Сьогодні я як ніколи пишаюся тим, що я українка»

Новини партнерів