Міка Ньютон про свої шанси стати мамою: «Якщо я буду вагітна, це буде реально чудо»

Міка Ньютон
Українська співачка Міка Ньютон, яка півтора року тому оголосила, що поборола рак, розповіла про стан свого здоров’я й зізналася, чи зможе народити дітей.

Співачка Міка Ньютон, яка на церемонії “Греммі” разом з Джоном Леджендом присвятила пісню Україні, розповіла, чому вагається продовжувати сольну кар’єру та вважає особисте життя значно важливішим за виступ на найпопулярнішому музичному заході.

“Я не знаю, чи хочу постійно бути як в якомусь марафоні. Тому що коли ти починаєш кар’єру, в тебе нема часу ні на сім’ю, ні на що. Тобто ти працюєш з 6 ранку до 12 ночі кожен день. Тобі постійно потрібно підтримувати форму не тільки фізично, а й музично. І я сама все роблю. З 2014-го року я сама собі менеджер. І це непросто. Коли на мене “впало” “Греммі”, я сама все організовувала, я сама була як менеджер і дуже сильно змучилася”, — зізналася Міка Ньютон журналістці Іванні Підборській для ютюб-каналу “ДеЯк”. Співачка розповіла, що при підготовці до виступу з Джоном Леджендом вона організовувала собі все сама: від зачіски й сукні до пресрелізів та листів організаторам, а це для артиста доволі стресово.

Читайте также

Міка Ньютон презентувала пісню, яка вперше прозвучала на Греммі-2022

Міка Ньютон презентувала пісню, яка вперше прозвучала на Греммі-2022

Рідна сестра Міки Ньютон служить в ЗСУ

Рідна сестра Міки Ньютон служить в ЗСУ

“Я не знаю, чи готова до такого, бо є питання по здоров’ю. Без здоров’я неможливо нічого. Все одно хочеться бути мамою. Для мене це більш важливо, ніж робити кар’єру, чесно. Мені здається, коли ти перехворів такою серйозною хворобою, то в тебе цінності життя ще більше змінюються. І для мене головне — це сім’я. Років десять назад я б сказала: який чоловік, яка сім’я? Кар’єра буде завжди. Чоловік сьогодні є, завтра нема. Коли ти не просто на сцену, ти потрапляєш на “Греммі” — вау. Наче це все, про що я мріяла. Це все, що я хотіла. А реально розумієш, що найважливіше — спокій у твоїй сім’ї, твоїй країні, це твій чоловік, твої стосунки. Це крутіше, ніж “Греммі”. Крутіше, ніж бути зіркою.”

Так, Міка продовжує відновлювати своє здоров’я після раку яєчника, який співачка поборола півтора року тому:

“Коли в тебе рак яєчника — це дуже серйозний діагноз. Дуже серйозні операції, дуже серйозний стрес організм пройшов. Ця тема в нас закрита просто. Якщо я буду вагітна, це буде реально чудо. Є, слава Богу, можливості. Тобто в мене є для цього шанси великі. Час, гроші. Я повинна бути в дуже спокійному стані. Це дуже багато лікарів. Минулого року я проходила дуже багато чого на цю тему. Це дуже важко”.

Мика Ньютон и ее муж

Міка Ньютон з чоловіком Крісом

Долати труднощі Міці допомагає її чоловік Кріс. Про його турботу жінка не може говорити без сліз: “Дійсно дуже сильно пощастило з чоловіком. Дуже серйозна підтримка. Не всі чоловіки розуміють жінку на 100% з нашими гормонами й тим, що ми проходимо. Мій чоловік щось не розуміє — піде почитає про це. Він піде й реально буде вникати. Він каже: А можеш мені прислати якесь посилання, що з тобою відбувається? Я хочу зрозуміти. Сидить, читає наукові статті, щоб зрозуміти, що відбувається зі мною. Він мені робив уколи. Того коли питають про кар’єру, ти так думаєш: хм, невже це найголовніше?”

Міка Ньютон разом з Крісом навіть обговорювали можливість усиновлення дитини: “Я ж завжди казала, що я відкрита. Коли в Україні жила, ми дуже багато приїжджали в дитячі будинки, я й співала для них і допомагала. Тобто в мене серце завжди відкрите до діток, я страшенно їх люблю”. Але через напружену ситуацію в рідній країні Міки вона з її чоловіком поки що з таким відповідальним рішенням не поспішають: “Подивимося, що буде далі. Тому що, як я зараз сміюсь, у нас в хаті плюс три дитини. Тому будемо поступово вирішувати. Взагалі цей процес також нелегкий навіть документально. Там стільки всього потрібно й доказів. В мене багато знайомих і родичів Кріса усиновлювали. Цей процес не з легких. Тому треба вирішити. А тут стільки всього зараз”.

Нагадаємо, в 2018 році у Каліфорнії відбулось грандіозне весілля Міки Ньютон з американським бойфрендом.

Мика Ньютон рассказала о жизни в Америке

Міка Ньютон — українська співачка родом з Бурштина. У 2011-му році вона посіла 4-місце на пісенному конкурсі “Євробачення” й після того переїхала у США, де будує акторську кар’єру. Наприкінці 2020-го року Міка Ньютон заявила, що поборола рак.

“ДеЯк” — проєкт про відомих та успішних українців, що живуть за кордоном. Його мета — продемонструвати дружність та єдність українців, їх любов до свого коріння й підтримку рідної землі попри тисячі кілометрів. В умовах війни “ДеЯк” розповідатиме про те, Де мешкають та Як підтримують Україну за кордоном її відомі уродженці.

Фото: Інстаграм Міки Ньютон

Kalush Orchestra і Сергій Притула
Предыдущий материал

Kalush Orchestra і Сергій Притула продають рожеву панаму і приз Євробачення для допомоги ЗСУ

Без Обмежень
Следующий материал

Гурт «Без Обмежень» випустив символічну пісню і кліп «24/02»

Новости партнеров