Женя Кот назвав імена колег-зрадників, які обрали росію: «Пішли ви в ср*ку!»

Женя Кот
Один з найвідоміших українських танцівників розповів, хто з його колег продовжує замовчувати війну, яку росія веде проти нас.

Під час війни танцівник та суддя шоу «Україна має талант» Женя Кот веде активну волонтерську діяльність — постачає автівки на передову українським захисникам. В інтерв’ю на YouTube-каналі Аліни Доротюк «На часі» Євген говорив про подвійні стандарти у політиці і шоу-бізнесі, які були останні 8 років, поки тривала війна на сході. Про жахіття, які відбуваються зараз у рідному Херсоні. Та про колег-зрадників, які й досі ницо мовчать про війну. Зокрема в рф знаходяться відомі українки та українці, що обрали позицію ігнорування геноциду рідного народу. Таїсія Повалій нещодавно співала на сцені Кремля для російського каналу, Наташа Корольова у компанії «прихильників» війни святкувала День перемоги. Цей список можна продовжувати довго. До речі, в Україні створено сайт з переліком імен артистів, інфлюенсерів і політиків, які підтримують путіна.

Читайте также

Зірка «Дизель шоу» Яна Глущенко сказала чоловікові: «Коли ми переможемо – підемо за дівчинкою»

Зірка «Дизель шоу» Яна Глущенко сказала чоловікові: «Коли ми переможемо – підемо за дівчинкою»

Ірина Білик розповіла, як її ексчоловік у росії повівся під час війни

Ірина Білик розповіла, як її ексчоловік у росії повівся під час війни

Дехто з колег-танцівників Жені Кота також обрав сторону країни-терориста. Серед них — Василь Козар, Віталій Савченко, Тетяна Денисова.

Суддя телепроєкту «Танцюють всі!» та член журі російського шоу «Танцы» Тетяна Денисова у 2022 році мала повернутись на українське телебачення після п’яти років життя в росії, однак війна змінила плани. Хореографиня взяла приклад з російських колег і мовчить про криваві злочини російської армії на українській землі. Тетяна Денисова заблокувала Ілону Гвоздьову в соцмережах після того, як вона намагалась до неї достукатись.

«Вася Козар, у якого сім’я тут. Віталік Савченко, у якого мама тут. Всі мовчать! — коментує позицію колег-танцівників Женя Кот. — Я можу тільки одне сказати: пішли ви в сраку! А ще туди, куди пішов той корабель. Хай туди всі йдуть. Хай залишаються в тому Оркостані, стають такими самими орками і гниють в тій країні, де все забороняється людям. Нічого не ляпай, тільки мовчи і кланяйся. Хай кланяються, бо ми так само про них будемо мовчати — ми забудемо про них. Навіть думаю, що їм треба заборонити вертатись до країни. І якщо я їх десь колись побачу — ніколи в житті руки цим людям не подам. А можливо, ще й лясну».

  • Василь Козар: Танцюрист і хореограф, переможець 4-го сезону проекту «Танцюють всі!» в 2011 році. Народився в українському місті Мукачево. Співпрацював з багатьма артистами: Світланою Лободою, Тіною Кароль, ONUKA, Ані Лорак,  Вірою Брежнєвою, Максом Барських та ін. Керував Kozar Dance Theatre. Брав участь в якості хореографа на російських проектах «Танцы» на ТНТ, «Танцуй» (шоу на Першому каналі).

Вася Козар і Тіна Кароль

Василь Козар був справжньою танцювальною зіркою в Україні

Читайте также

Стало відомо, коли насправді розійшлися Дантес і Дорофєєва

Стало відомо, коли насправді розійшлися Дантес і Дорофєєва

Тина Кароль прилетела в Японию: в аэропорту певицу встретил миллиардер

Тина Кароль прилетела в Японию: в аэропорту певицу встретил миллиардер

  • Віталій Савченко: Рідне місто — Дніпро. В Україні став відомим після участі у 3D-мюзиклі Костянтина Томільченка «Барон Мюнхгаузен» та проєкті «Танцюють всі!-4» на СТБ. З 2014 року став зіркою шоу «Танцы» каналу ТНТ та учасником «Битви сезонів» цього проекту. Декілька років працював асистентом Тетяни Денисової.

Віталій Савченко

  • Тетяна Денисова: Народилася в Калінінградській області, з двох років жила в українському Севастополі. Навчалась у Петербурзі, працювала в Києві, Німеччині. З 2009 року стала суддею та хореографом проєкту «Танцюють всі!» на СТБ. З 2017 року працювала в росії на шоу «Танцы». В 2014 році Тетяна Денисова звернулась до українців: «Моя родина — Севастополь, там живет вся моя семья. Я боюсь за своего брата, за своего отца. Я отказываюсь понимать, что завтра они могут взять в руки оружие… Я молю и взываю ко всем, давайте проявим мудрость и здравый смысл. Мы должны жить в мире. Я против войны. Я за мир».

Тетяна Денисова

Читайте также

Що Анджеліна Джолі написала в Instagram після візиту в Україну

Що Анджеліна Джолі написала в Instagram після візиту в Україну

Ембер Херд у суді розповіла, як Джонні Депп вперше її побив

Ембер Херд у суді розповіла, як Джонні Депп вперше її побив

Фото: соцмережі, архів Viva!

Тетяна Висоцька
Предыдущий материал

Ведуча «Вікна-новини» Тетяна Висоцька поділилася світлиною з чоловіком, якого не бачила з 24 лютого

Юлія Зорій та Олексій Резніков
Следующий материал

Дружина міністра оборони Юлія Зорій розповіла, як вони з чоловіком справляються з труднощами

Новости партнеров