Зірка «Дизель шоу» Яна Глущенко сказала чоловікові: «Коли ми переможемо – підемо за дівчинкою»

Яна Глущенко з чоловіком
Зірка «Дизель шоу» розказала, хто допоміг їй відпустити почуття провини, а також за яких обставин акторка познайомилася з колишньою дружиною свого чоловіка Олега Збаращука.

І зірки, і звичайні жінки під час війни стали просто матерями, які захищають своїх дітей, тому вони виїхали з країни в більш безпечні місця. Але в багатьох українок це рішення досі викликає почуття провини перед батьківщиною.

Акторка Яна Глущенко теж залишила свій дім, щоб вберегти маленького сина від вибухів, артобстрілів та інших жахів війни.

Читайте также

Романтика на двоих: Яна Глущенко отпраздновала годовщину свадьбы

Романтика на двоих: Яна Глущенко отпраздновала годовщину свадьбы

Звезда «Дизель Шоу» Яна Глущенко: «На девятом месяце беременности полетела к мужу»

Звезда «Дизель Шоу» Яна Глущенко: «На девятом месяце беременности полетела к мужу»

Яна Глущенко с мужем и ребенком на обложке журнала Viva!

Восени 2019 року Яна Глущенко знялася у сімейній фотосесії для Viva!, прикрасивши обкладинку разом із чоловіком та сином.

«Я відчуваю свою провину за те, що зараз не в Україні, – зізналася Яна Глущенко у програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна», яка зараз виходить в ефірі «Індиго TV». – Але мене заспокоїв мій чоловік. Він сказав: «Єдине, що ти зараз можеш зробити цінне для країни – зберегти дітей». Я допомагаю фінансово, інформаційно – це те, чим я зараз займаюся. Якби в мене не було маленького сина – я б не поїхала з України».

Разом з акторкою в більш безпечне місце також переїхав син її чоловіка Олега Збаращука від попереднього шлюбу та старші сестри хлопця. Так сталося, що саме під час війни зірка зустріла колишню дружину Олега.

«Я сказала при зустрічі: "За яких обставин ми б ще познайомилися?" – з усмішкою розповіла Яна Глущенко. – Але ми знайшли спільну мову».

Яна Глущенко и ее муж Олег

За словами Яни, її маленький син дуже хоче додому, але вона знаходить правильні слова, щоб пояснити, чому зараз не можна повертатися в Україну.

«Я не уточнювала в розмові з сином, що таке війна. Взагалі мені б не хотілося, щоб він розумів все так, як воно є, – пояснила зірка. – Я поки що оберігаю Тамерлана від цієї інформації. Йому лише 4 рочки».

Яна Глущенко и ее муж Олег с сыном

Чоловік акторки залишився в Україні, зараз він займається волонтерською діяльністю.

Яна Глущенко с мужем и сыном в фотосессии журнала Viva!

Сьогодні українці чекають не перемогу, але дуже приємно, що люди почали мріяти про щось особисте. Зірка також поділилася своїми планами.

«Щойно почалася війна, я сказала чоловікові: "Коли ми переможемо – підемо за дівчинкою", – зізналася Яна Глущенко. – Тому треба вже перемогти, треба вже повертатися додому».

Актриса «Дизель Шоу» Яна Глущенко

Фото: Яна Козиброда / Viva!, соцмережі

Євробачення 2022
Предыдущий материал

Євробачення 2022: де і коли дивитися другий півфінал

Ірина Горова
Следующий материал

Ірина Горова розповіла, як Потап, Дорофєєва, MOЗGI і Michelle Andrade допомагають Україні

Новости партнеров