Ведуча «Вікна-новини» Тетяна Висоцька поділилася світлиною з чоловіком, якого не бачила з 24 лютого

Тетяна Висоцька
З початком повномасштабного вторгнення російських військ в Україну ведуча СТБ Тетяна Висоцька, як і мільйони українських жінок, живе в постійному хвилюванні за чоловіка.

Олексій, випусковий редактор «Вікон», а нині бойовий медик (за першою освітою), одразу потрапив у гарячу точку під Гостомелем. Тетяна залишилася вдома з двома дітьми, ховалася з ними у бомбосховищах, а з часом мусила вивезти дітей в більш безпечне місце. З 24 лютого подружжя Висоцьких бачилося лише по відео в телефоні.

Днями родині нарешті вдалося провести цілу добу разом. Тетяна повернулася з дітьми у Київ, і Олексій взяв коротке звільнення, щоб побачитися з найріднішими. Ще й встиг за цей час зібрати Тетяні воєнну аптечку — про всяк випадок.

“Найщасливіше звільнення. Довгоочікувана зустріч із найдорожчими», — написав чоловік у своїй Фейсбук-сторінці.

Читайте также

Зірка «Дизель шоу» Яна Глущенко сказала чоловікові: «Коли ми переможемо – підемо за дівчинкою»

Зірка «Дизель шоу» Яна Глущенко сказала чоловікові: «Коли ми переможемо – підемо за дівчинкою»

Тімур Мірошниченко: «Україна готова приймати Євробачення»

Тімур Мірошниченко: «Україна готова приймати Євробачення»

Тетяна Висоцька поділилася, яким вона побачила Київ після повернення:

“Такий пронизливо світлий, просторий, квітучий, нашорошений. Малолюдні вулиці, напівпорожні дороги, зосереджені містяни. Такий улюблений травневий Київ.

Біля нашого будинку — протитанкові їжаки та гори землі. Працюють аптека, пошта і невеличкі маркети. І навіть квітковий магазинчик! Купила чорнобривці, посаджу в вазон. Бо нікому не віддамо ні нашу весну, ні нашу землю!

Ми з дітьми нарешті повернулися додому. Добу побули, але не набулися з чоловіком і татом у звільненні, він уже повернувся на позицію. А ми повертаємося до життя, яке застигло на домашньому настінному календарі, який так і показує 24 лютого.

У лютому-березні в мене питали, чи їхати з Києва. Я відповідала, що це має бути тільки ваше рішення. Як і про повернення. Принаймні, мер Кличко з огляду безпеки дозволив вертатися після 9 травня. Канадське та американське посольства вже тут. І ми вже тут, і тут — прекрасно, є відчуття маленької перемоги!”

Ведуча «Вікна-новини» Тетяна Висоцька поділилася світлиною з чоловіком, якого не бачила з 24 лютого

Фото: соцмережі

Слава Камінська
Предыдущий материал

Хочу додому: Слава Камінська розповіла про своє життя за кордоном

Женя Кот
Следующий материал

Женя Кот назвав імена колег-зрадників, які обрали росію: «Пішли ви в ср*ку!»

Новости партнеров