Казкова Саша Заріцька: солістка гурту Kazka вразила своїм перевтіленням

Kazka
Гурт Kazka порадував одразу двома новинами: музиканти здійснили справжню техно-революцію в українському шоу-бізі та запрем’єрили новий трек.

Kazka – перший у Східній Європі гурт, що випустив сингл у NFT-форматі. Який він, головний світовий тренд 2021 року?

NFT (невзаємозамінювані токени) підкорює світ, і артисти не стоять осторонь. Піонерами цієї історії в українській музиці став бенд Kazka.

Місяць тому аукціонний дім Christie’s продав цифрову роботу Everydays: The First 5000 Days (точніше, її невзаємозамінюваний NFT-токен) художника Майка Вінкельманна, більш відомого як Beeple, за шалені $69 мільйонів. Це не вдавалося навіть дебютанту ринку Ілону Маску, який не зміг продати свій NFT-токен. У підсумку Майк став одним із найдорожчих митців сучасності, а про NFT гучно заговорив увесь світ.

Готуючись до свого першого за півтора року сольного релізу «М’ята», гурт Kazka підхопив цей світовий тренд і першим у Східній Європі створив сингл у NFT-форматі на платформі Proof-of-Love.com. І це — справжня революція в українському шоу-бізі.

Читайте также

Фантастический макияж: солистка группы KAZKA показала, как красит глаза

Фантастический макияж: солистка группы KAZKA показала, как красит глаза

Теперь еще и певец! Дизайнер Жан Грицфельдт удивил вокалом

Теперь еще и певец! Дизайнер Жан Грицфельдт удивил вокалом

Як абсолютний рекордсмен українських чартів і навіть світового Shazam гурт Kazka знову готовий підкорювати топи і повернувся із черговою cольною прем'єрою. «М'ята» — містично-романтичний трек, що малюватиме у вашій уяві яскравий казковий світ. І має всі шанси повторити успіх хіта «Плакала».

Українські традиції із притаманною їм автентичною, трушною музикою. Тут і сопілки (Діма Мазуряка створив крутий грув), і дримба – класичний народний інструмент, що часто-густо звучить у треках бенду. Загалом це геть інший саунд, ніж у дуетній пісні Kazka х Alekseev «Поруч», яка, до речі, також полюбилася фанам і довго була №1 у багатьох рейтингах.

«Ця пісня особлива. Вона про казкову дівчину та її першу закоханість, тож сподобається всім, незалежно від віку. Особливо напередодні літа, адже трек дуже свіжий, під нього можна розчинятися у танці та нових почуттях», — розповідає солістка гурту Kazka Саша Заріцька.

Читайте также

Не надо стесняться: Настя Каменских выпустила песню о страстной любви

Не надо стесняться: Настя Каменских выпустила песню о страстной любви

12 зіркових голосів дванадцятьма мовами: Пономарьов готує ексклюзив до Великодня

12 зіркових голосів дванадцятьма мовами: Пономарьов готує ексклюзив до Великодня

А вже незабаром ви побачите перевтілення Саші. У відео до пісні дівчина з’явиться в неочікуваному образі ельфа в компанії інших міфічних істот. Але поки що збережемо інтригу та зануримо вас у світ аудіоасоціацій, аби ви могли уявити власне фентезі. Звісно, із присмаком «М’яти».

Kazka

Солістка гурту Kazka

Солістка гурту Kazka

Слухаємо трек та пишаємося українською командою, що випередила ледь чи не всіх музикантів світу.

Kazka

Фото: прес-служба, Інстаграм Kazka

Олег Собчук
Предыдущий материал

Лидер группы «СКАЙ» Олег Собчук стал курьером

Соломия Витвицкая
Следующий материал

Ушла ни с чем: почему Соломия Витвицкая не смогла сделать прививку от Covid-19

Новости партнеров