Michelle Andrade стала голосом чемпіонату Європи з художньої гімнастики

Michelle Andrade
Артистка заспівала гімн під назвою «Only You», автором якого виступив Олексій Потапенко (Потап).

Міжнародний мотиваційний сингл створений, щоб підіймати настрій, надавати сили для досягнення метита надихати на перемоги. І це ідеально зображає гасло цьогорічного чемпіонату «You Make This World Glow» ("Ти запалюєш цей світ").

Michelle Andrade: «Художня гімнастика — неймовірно красивий спорт, який вимагає великої внутрішньої сили. В мене був такий спортивний досвід у дитинстві, і я знаю, яка це праця та самовідданість. Тому дуже важливо мати якесь джерело натхнення та енергії – і я сподіваюсь, що пісня «Only You» стане саме таким джерелом, буде надихати та заряджати кожну дівчину на перемогу! Для мене велика честь бути голосом цьогорічного Чемпіонату та заспівати для всього світу гімнастики».

Читайте также

MONATIK, Michelle Andrade, Женя Кот в новой кампании adidas Originals

MONATIK, Michelle Andrade, Женя Кот в новой кампании adidas Originals

О диетах и спорте: Michelle Andrade раскрывает секреты своей роскошной фигуры

О диетах и спорте: Michelle Andrade раскрывает секреты своей роскошной фигуры

Змагання відбудуться з 26 по 29 листопада у київському Палаці спорту. Цю пісню наживо почують півтори сотні гімнасток з 24 країн, а також глядачі світової трансляції. А поки що можна подивитися mood-відео Michelle Andrade «Only You» з кадрами підтримки від гімнасток з Люксембургу, Франції, Азербайджану, Естонії, Словенії, Боснії і Герцеговини, Угорщини та Молдови.

Армен Джигарханян
Предыдущий материал

Скончался Армен Джигарханян

Танцы со звездами
Следующий материал

Кто прошел в полуфинал шоу «Танцы со звездами»

Новости партнеров