Katya Chilly про сина Святозара, йогу та харчування: «Ми не їмо хімію та продукти смерті»

Katya Chilly
Напередодні концерту в Києві співачка Katya Chilly розповіла Viva.ua про свій особливий спосіб життя та виховання сина.

6 грудня колектив Katya Chilly Group 432Гц виступить з концертом у Будинку архітектора. «Крізь мелодії до самого серця. Крізь ритм і паузу до самої тиші, у якій народжується нова якість життя», — так співачка говорить про майбутній концерт та запрошує на нього своїх прихильників. З Viva.ua Katya Chilly поговорила сина Святозара, сімейний побут, особливе харчування, принципи виховання та навчання.

  • Про ім'я

Сину вже 6. Він сам собі вибрав ім’я... Від двох місяців від зачаття я почала несвідомо до нього звертатися як до Святозара. Навіть не знаючи, що таке ім'я існує. Потім він ріс у животику і ім'я змінилося на «малечу». Я його почала сприймати тілесно і ставилась, як до своєї крихітки. А на дев'ятому місяці я звернулася за допомогою до нього. Звичайно, за допомогою не звертаються до крихітки. Я звернулась до Того, хто не має ні початку ні кінця, але прийшов через мене. Подивом було те, що звернулася знов на ім'я Святозар. Коли народився, було просто зрозуміло: «Ну, Святозар прийшов».

  • Про побут та харчування

Майже постійно син зі мною і нам цікаво разом. У нас справжня команда. Я дуже щаслива, що ми разом. У нас чарівний світ, як в Джуманджи. Він вчить мене доброті, я підтримую його сміливе серце. Його посмішка мені освітлює світ. Так важливо підтримати, бути уважним до чого він схильний.

Займаємось йогою (це родинна йога). Їмо фрукти, рослинну їжу, переважно термічно не оброблену. Продукти смерті — м'ясо, рибу, яйця — не вживаємо. ГМО, хімія, дріжджі теж виключені з раціону. Продукти, які закислюють організм, їсти не варто. Ті, що сприяють лужному середовищу в тілі — так.

Звичайно, син любить цукерки… але я злісний контролер їхнього складу. Наприклад, те, що схоже на мармелад, але це не справжній мармелад, також не можна їсти. Так само і з пальмовою олією. Важливо, щоб цукерки не були отрутою в красивій обгортці. Сироїдницькі цукерки чи мед — найбезпечніші.

Я періодично голодую. Чи насухо, чи на воді, чи по Марві Оганян, на травах.

  • Про виховання та навчання

Зараз вік всотовування всього. Важливо контролювати інформацію яка потрапляє до сприйняття. У нас дуже сильний ліміт на перегляд відео. Мультфільми — то тема не така безпечна, як здається. Вони створюються у швидкому ритмі і діти не справляються з цим ритмом. Якби до такої форми подачі інформації ставитися свідомо і підтримувати через мультфільми такі науки, які знадобляться у житті — йога, аюрведа, джіотіш, біологія, екосистема, вишивка, взаємодія видів тварин — у простій, яскравій, спокійній, цікавій формі, тоди ми б змінили хід історії людства. Це може бути покоління людей, які піднімуть планету у взаємоповазі до неї. Мультики ж зараз налаштовані на виховання обслуговуючого персоналу системи. Слід бути дуже уважними до того, що дивляться наші діти, аби потім не захищатися їх від наслідків. Аби вони не хворіли психічно і фізично. Аби захистити їх. Зараз це скоріше небезпечно. Краще читати книжки — маминим і татовим голосом, чи бабусиним. Це повинен бути хтось із своїх. Голос важливий. Треба говорити з дітьми про все, що цінне та важливе зараз, а також гратися з ними. Навіть великі дослідження, побут, навчання можуть бути грою.

  • Чому головному батьки мають навчити своїх дітей?

Навички спокою і дати інструменти, аби повертати цей спокій. Це можливість зберегти і не зраджувати серце. А воно налаштовано на благо усіх істот.

У концерті Katya Chilly Group 432Гц 6 грудня беруть участь:

Katya Chilly — вокал
Un Ryu — японська флейта сякухачі
Alex Fantaev — ударні, діджиріду
Сергій Охримчук — скрипка
Максим Сидоренко — фортепіано
Ярослав Джусь — бандура
Фольклорний колектив «Рожаниця»
ShivaOM — електроніка
Володимир Шолохов — сопілка
Vsesvet Vsesvet — хангпан
Anna Whirling — кружляння
Магічні мандрівники, таємничі друзі Huracán ️

Фото: Facebook, особистий архів Katya Chilly

Оля Цибульская
Предыдущий материал

«Я пізня квітка»: Оля Цибульская рассказала про первый интимный опыт и выпустила свой парфюм

Франциско Гомес
Следующий материал

Відверто: Франциско Гомес розповів про нового коханого, дітей та усвідомлення своєї орієнтації

Новости партнеров