Прем’єра від гурту TVORCHI: футуристичний кліп на перший сингл нового альбому

TVORCHI
TVORCHI представили перший трек Shine та космічний кліп з майбутнього альбому.

Український гурт TVORCHI представив перший сингл та кліп з нового альбому під назвою Planet X, вихід якого заплановано на 13 вересня. Трек Shine відкриває нову космічну історію артистів та захоплює глибиною свого звучання, а відео розповідає історію закоханості двох енергій з різних світів.

Головні герої футуристичної історії – соліст гурту TVORCHI Джеффрі та містична сфера, які знайомляться десь у далекому просторі. Інтерес один до одного швидко переростає у щось більше, але вони надто різні, щоб об’єднатися. Коли пристрасть між двома доходить до свого піку трапляється вибух, що народжує щось зовсім нове.

«Пісня Shine – це перший епізод з нашої Planet X, яким ми ділимося з слухачами. Вона, як сонячне затемнення, що викликає мурашки по тілу, з неї все починається. Кожна з пісень нашого нового альбому відтворює певні почуття, з тих, які ми пережили за останні три роки. Shine – про сяйво всередині нас, що показує дорогу, коли навколо темно», – діляться TVORCHI.

Читайте також

Джамала народила третю дитину і розсекретила ім'я малюка

Джамала народила третю дитину і розсекретила ім'я малюка

Хвороба Кейт Міддлтон: як принцеса Уельська лікується від раку

Хвороба Кейт Міддлтон: як принцеса Уельська лікується від раку

Ідея відео Shine була натхненна теорією Великого вибуху, після якого, за версією дослідників, був створений наш Всесвіт.

«Вважається, що наш всесвіт виник після Великого вибуху. А після чого виникла любов? Можливо, після вибуху між двома різними енергіями? У відео ми ділимося власною версією щодо цього», – розповів режисер кліпу Руслан Махов.

Разом з виходом першого треку TVORCHI відкрили треклист майбутнього альбому. До лонгплею увійде 14 треків, три з яких – фіти з українськими артистами: The HARDKISS, Klavdia Petrivna та The Maneken.

TVORCHI

Фото: пресслужба

Mary Ten
Попередній матеріал

Mary Ten: «Правильне управління часом — шлях до успіху»

KHAYAT
Наступний матеріал

Літній вайб: KHAYAT презентував новий трек

Новини партнерів