Міша Крупін вперше за півтора року випустив кліп, у якому показав протиріччя життя українців

Міша Крупін
«Сюрреалізм у чистому вигляді»: Міша Крупін презентував кліп на пісню «Пароль».

Як зазначив артист, це перший реліз за півтора року саме під його іменем: «Але відтепер буде тільки так. Зустрічайте вашого нового Мішу Крупіна». Відеоробота «Пароль» – своєрідне оголення душі артиста через творчість і мотивація жити. Саме такі настрої й захоплюючі історії з життя сплелися у стильну артхаусну роботу.

На створення пісні «Пароль» Мішу надихнула чергова поїздка на Донеччину до військових.

«Знаєте, до військових перш ніж доїдеш, то там все по паролях. Кожен відрізок дороги. Тебе постійно питають ці паролі. І так я поїхав до своїх братанів, 67 Окремої механізованої бригади. Ми дуже сильно дружимо. І ось ця поїздка дала поштовх для слів пісні, ідеї. І, головне, ці ж друзі й знімаються у мене в кліпі. Вони військові, але знялися у цивільному. Це люди, які завжди не проти мене підтримати, як і я їх. Вони мої братани! Також з нами працювали актори, яких я зустрів уперше. Ми мали співпрацювати, робити яскраву картинку, емоції – все це вдалося зробити життєво і щиро, завдяки нашому режисеру Віктору Скуратовському», – коментує Міша Крупін.

Читайте також

Удар Ірану по Ізраїлю: Макс Барських опинився в епіцентрі обстрілу

Удар Ірану по Ізраїлю: Макс Барських опинився в епіцентрі обстрілу

Кругла сума: Сергій Танчинець і «Без Обмежень» здивували обсягом коштів, які зібрали у Києві

Кругла сума: Сергій Танчинець і «Без Обмежень» здивували обсягом коштів, які зібрали у Києві

Нова робота – зібрання окремих кадрів життя, які проходить кожен українець. Щасливі моменти, буденність, творчість, натхненність, кохання – на тлі надзвичайно непростого періоду. Ці мікроетюди зливаються в одну історію, яку навряд можна було собі уявити ще кілька років тому.

«"Пароль" – це сюрреалізм у чистому вигляді. Ми всі такі різні, з різними бажаннями та різними уподобаннями продовжуємо жити під час війни. Більшість іноземців навіть уявити не можуть, які ми круті. І так, наше життя сповнене безліччю різних ситуацій. Ідея у тому, щоб підсилити емоції та створити справжній артхаус через візуальні етюди. Показати, які ми всі різні у різних обставинах, і все одно продовжуємо жити своє найкраще життя. Це музика, яка має запалювати, давати сили жити яскраво», – розповів Міша Крупін.

Стильні образи, яскраві й на противагу абсолютно спустошені локації, постійна зміна кадрів і певна суперечливість подій зупиняють погляд на відеороботі. Цікаво і те, що робота з режисером Віктором Скуратовським надихнула Мішу Крупіна ще більше відкритися глядачу. Артист розповідає про те, що діється у нього всередині та виливається у творчості – драйв, хаотичність, естетика і краса.

Розповів Міша Крупін і про особливість самої пісні. Музикант впевнений – така музика зараз потрібна людям, адже вона мотивує і дає енергію: «Прийшла весна. Ми не знаємо, як там все відбуватиметься далі, але ми маємо налаштовуватися на мажорний стан, жити та насолоджуватись, проживаючи своє життя».

Читайте також

Палає: Міша Крупін заспівав пісню про Кримський міст, яку написав за 15 хвилин

Палає: Міша Крупін заспівав пісню про Кримський міст, яку написав за 15 хвилин

Міша Крупін вперше розповів подробиці свого розлучення: «Вона була ініціатором, я був проти»

Міша Крупін вперше розповів подробиці свого розлучення: «Вона була ініціатором, я був проти»

Міша Романова
Попередній матеріал

Жінка з розбитим серцем: Міша Романова з’явилася в спокусливому відео

MONATIK з дружиною
Наступний матеріал

MONATIK зізнався, що хоче стати батьком втретє: «Ми не відкладаємо це питання»

Новини партнерів