Алан Бадоєв висловився про позицію Земфіри, Повалій, Ані Лорак і своєї ексдружини Жанни Бадоєвої

Алан Бадоєв
Режисер прокоментував громадянську позицію деяких артистів.

Український режисер Алан Бадоєв став героєм нового випуску YouTube-проєкту Дмитра Гордона. У двогодинному інтерв’ю він розповів про реакцію батька на показ фільму “Довга Доба” в штаб-квартирі НАТО і які будуть наслідки, про втрату кумирів, чому відмовився будувати кар’єру за кордоном, творчі орієнтири та успіхи дітей в режисурі, а також розставив крапки у стосунках з колишньою дружиною Жанною Бадоєвою.

Алан Бадоєв

  • “Вони ніде не потрібні, крім росії”, — Алан Бадоєв про артистів-зрадників

Ані Повалій, ані Ані Лорак, ще певні артисти, Кіркоров — вони настільки знають точно, що вони ніде не потрібні крім росії, що їхній голос ніде не потрібний у світі, в Україні теж. Вони можуть дозаробляти свої шматочки масла та хліба тільки там, і це виявляється важливе за інше. Вони не вірять в себе. Якби хтось з них повірив, що “я цікавий десь, крім росії,” тоді вони були б вільніші. А вони вірять вождю, нехай їм це буде найнеприємнішим сказаним моїм словом.

  • “Я втратив артиста”, — Алан Бадоєв про Земфіру

Є кілька зірок та артистів, на яких я зростав, за позицію яких я трішки переживав. Не важливо, що вони говорять чи роблять. Важливо, як швидко це відбувається і як переконливо. Я втратив одного артиста, якого обожнював — це Земфіра. Я на її піснях ріс, з кожною її піснею пов’язаний кожний мій етап. Я думав, від таких людей, як вона та Цой ти очікуєш, що все буде одразу, а коли бачиш, як попа шукає м'яке місце, де приземлитися... Я питаю батька, на якому боці Висоцький був би, він каже: “Боюся, що не зрозуміло”.

Алан Бадоєв

  • Алан Бадоєв розповів, чим займаються його дорослі діти

Ми з Жанною дуже ніжно ставимося до дітей. Син, коли закінчив школу, мав довчитися у школі згідно їхнім законом, у 21 рік зібрав суму і сказав Жанні — я поїду подивлюсь Європу, відчую себе, потім зрозумію, чим буду займатися. Зараз у нього свій продакшн, він знімає рекламу, документальні фільми. Його перший фільм був про мистецтво в Італії, його показували в Мілані, він готується до викладання в італійському вузі. Дочка — нігілістка, у неї супер мій характер і супер Жанни. Коли вона злиться, чогось хоче — це точно я, коли у неї гарний настрій — це Жанна. Вона каже, що буде режисером. У неї гарний смак, я це бачу по всім нюансам.

  • “Без стуку в її життя не вхожу”, — Алан Бадоєв про колишню дружину

Нічого не можу прокоментувати, з нею не було ще розмови. У будь-якому випадку для мене Жанна завжди свята жінка, а за її вибір життєвий, якщо вона мене запитає, я завжди з нею поговорю. Але, думаю, не захоче, але це її життя і без стуку туди я не заходжу.

Читайте також

«Не може говорити»: чому Жанна Бадоєва мовчить про війну в Україні

«Не може говорити»: чому Жанна Бадоєва мовчить про війну в Україні

Алан Бадоєв забрав назад свої слова про Ані Лорак і шокував сумою, яку заборгувала Анна Асті

Алан Бадоєв забрав назад свої слова про Ані Лорак і шокував сумою, яку заборгувала Анна Асті

  • “Тобі цей фільм не пробачать”, — Алан Бадоєв про реакцію батька на “Довгу Добу”

Тато сказав після виступу в НАТО, де показували фільм: “Синок, ти тепер маєш ховатися, тобі ніхто не пробачить, що ти говориш занадто голосно, цей фільм тобі не пробачать. Ти розумієш, що тобі доведеться ховатися у випадку чого?”. Я сказав, що у мене немає ніякого “у випадку чого”, ти це просто не зрозумів. Ще з 24 лютого 2022 року ані у мене, ані у Макса Барських немає “У випадку чого”, є лише те, що ми зараз живемо.

Алан Бадоєв

Фото: Інстаграм Алана Бадоєва

Христина Соловій
Попередній матеріал

Кінець роману: Христина Соловій зізналась, що зрадила Сергія Жадана з іншим

Олександр Волошин
Наступний матеріал

Олександр Волошин розповів, чи ходив на побачення після розлучення з Анною Трінчер

Новини партнерів