«МастерШеф» повертається: що відомо про новий 13 сезон кулінарного реаліті

МастерШеф
Всесвіт «МастерШеф» розширюється: на СТБ стартує 13 сезон головного кулінарного реаліті країни.

Легендарний кулінарний проєкт повертається в ефір! Вже 10 лютого українці побачать, якими неймовірними героями наповнюється всесвіт «МастерШеф». У новому 13-му сезоні за звання найсильнішого «мастершефа» знов змагатимуться аматори. Кулінари з передової, розробник дронів і вражаюча родина рибачок. Жінка-м’ясничка, яка руйнує сталий стереотип про «нежіночу професію». Шанувальниця Володимира Ярославського та Ольги Мартиновської, яка в прагненні покращити свій рівень кулінарної майстерності приготувала понад 70 страв за книгою суддів «МастерШеф». Кулінарка-реперка та сестри-близнючки, які готові випробувати себе конкуренцією на кухні улюбленого проєкту.

Оцінюватимуть майстерність аматорів незмінні судді «МастерШеф»: Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський. В одному з випусків вони навіть стануть повноцінними учасниками команд.

«МастерШеф»: Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський

«МастерШеф» традиційно тримає в фокусі потреби наших захисників і захисниць, а також їх родини, особливо – дітей. Учасники проєкту готуватимуть для ЗСУ, волонтерів і матерів. Запросять в гості військових, які проходять реабілітацію в центрах Recovery та учасників Національної програми «Врятуй кінцівку». Багато важливих проєкту гостей будуть не тільки в кадрі, а й поза ним: як, наприклад, дітки ВПО, які напередодні новорічних свят провели незабутній день на знімальному майданчику. Також на кухню до майбутніх мастершефів завітають улюблені глядачами зірки: Григорій Решетник, Олексій Суровцев, актори серіалу «К.О.Д.», переможців попередніх сезонів проєкту та інші. 

Один з епізодів нового сезону буде присвячений справжньому українському салу. А також у проєкті з’явиться нове правило – імунітет. Що саме він даватиме – глядачі побачать в ефірі.

На учасників також чекатиме майстер-клас переможниці попереднього сезону «МастерШеф» Валерії Матрохіної – готуватимуть з використанням чайного гриба. Буде цілий епізод, присвячений майстер-класам наших суддів. Загалом цього сезону на глядачів чекатимуть корисні лайфхаки, які допоможуть перетворити домашню кулінарію на більш вишукану, використовуючи прості та доступні продукти.

Читайте також

«Я закохалася»: суддя «МастерШеф» Ольга Мартиновська відверто розповіла про нові стосунки

«Я закохалася»: суддя «МастерШеф» Ольга Мартиновська відверто розповіла про нові стосунки

Зірка шоу «МастерШеф» Володимир Ярославський поділився рецептом десерту «Мавпячий хліб»

Зірка шоу «МастерШеф» Володимир Ярославський поділився рецептом десерту «Мавпячий хліб»

король Чарльз ІІІ
Попередній матеріал

Офіційно: у короля Великої Британії діагностували рак

SHADU
Наступний матеріал

SHADU показала чоловіка після інсульту: «Я стояла на колінах під операційною»

Новини партнерів