Втретє вагітна Лілія Ребрик назвала дату пологів

Лілія Ребрик
Ведуча розповіла, як проходить її третя вагітність.

Ведуча проєктів “Ранок Вдома” і “Дочекаюсь” на телеканалі “Дім”, акторка театру та кіно, зірка з digital-обкладинки Viva! Лілія Ребрик поділилася подробицями “цікавого стану” у 42 роки, назвала ймовірну дату третіх пологів і розкрила секрет міцних стосунків із чоловіком Андрієм Диким.

У соціальній мережі телезірка запропонувала підписникам поставити їй цікаві питання і відверто відповіла на них. Найбільше українці цікавилися станом акторки, яка перебуває на 7-му місяці вагітності та секретами стосунків “дикої сімейки”. Так, одним із перших питань, на які зреагувала Лілія Ребрик, було про дату пологів.

“У березні нас буде пʼятеро. Цікаво, що обидві старші народилися 30 числа: Дика Ді – 30 серпня, Дика По – 30 квітня, Дика … – ??? березня. Але то вже як красуня вирішить”, – написала Лілія Ребрик. 

Лілія Ребрик з чоловіком і дітьми

За словами Лілії, одним із найпоширеніших питань було про імʼя 3-ї доньки. І хоча один варіант у родини вже є, ділитися ним вони поки не готові. “Звикаємо, говоримо з нею. Коли зустрінемося – зрозуміємо точно, чи пасує імʼя. І поділюся з вами, обіцяю! Ще треба, щоб всім членам родини подобалося. Це задача з зірочкою”, – прокоментувала артистка.

Поцікавилися шанувальники Лілії Ребрик також її секретами стрункості, на що акторка відповіла: “Про стрункість я подумаю завтра. А поки що не обмежую себе ні в чому. Такий стан буває нечасто”. Проте зірка не раз говорила, що обожнює здорову їжу та і зараз серед усіх ласощів обирає найкорисніше, наприклад, улюбленими солодощами під час третьої вагітності називає печені яблука.

Ба більше, на своєму прикладі Лілія Ребрик розвінчала міф про те, що третя вагітність складніша, ніж попередні: “Дві попередні вагітності у мене був токсикоз всі 9 місяців. А в третій раз, нарешті, на шостому місяці організм дав мені можливість насолодитися вагітністю без токсикозу. Я його приборкала! Так що вже місяць кайфую”.

Лілія Ребрик вагітна втретє у фотосесії для сайту Viva!

Восени-2023 Лілія Ребрик знялась у сімейній фотосесії для Viva! Саме тоді ведуча повідомила про третю вагітність

Наостанок артистка назвала три складові, на яких тримаються їхні міцні стосунки із чоловіком Андрієм Диким – це почуття гумору, пристрасть і повага.

Читайте також

Лілія Ребрик зізналась, як поборола депресивний стан

Лілія Ребрик зізналась, як поборола депресивний стан

Лілія Ребрик зворушила привітанням чоловікові зі «сталевою» річницею весілля

Лілія Ребрик зворушила привітанням чоловікові зі «сталевою» річницею весілля

Йога
Попередній матеріал

Шлях до себе: як йога та ароматичні свічки допомагають поліпшити самопочуття

Анна Трінчер
Наступний матеріал

Guilty pleasure: Анна Трінчер розповіла про свої «заборонені» задоволення

Новини партнерів