Лілія Ребрик зізналась, як поборола депресивний стан

Лілія Ребрик
Телезірка згадує: “Я не знала, що в мені є стільки сліз”.

Популярна акторка театру і кіно, ведуча каналу “Дом”, мама і дружина Лілія Ребрик стала гостею нового випуску програми “Точка опори”. У відвертому інтервʼю з ведучою Світланою Леонтьєвою артистка зізналась, як події в Україні зламали і спустошили її, та розповіла, що надихнуло повернути віру в життя і знову стати прикладом для українців.

Читайте також

10 ознак депресії: тривожні дзвіночки, які не можна ігнорувати

10 ознак депресії: тривожні дзвіночки, які не можна ігнорувати

Єгор Гордєєв — про війну, кохання і психологічні травми. Відверта розмова з Viva!

Єгор Гордєєв — про війну, кохання і психологічні травми. Відверта розмова з Viva!

У перший день війни Лілія Ребрик разом із чоловіком і доньками виїхала з Києва у рідні Чернівці. Звідти акторка записувала перші емоційні звернення українцям і саме там переживала найважчий період у житті.

“Ніколи в житті не думала, що в мені є стільки сліз. Я — життєлюб. Шалений життєлюб. Всі мої друзі, все оточення знають, настільки я люблю життя і ціную кожну мить. Це не про мене, як ми говоримо “почали цінувати” — я завжди цінувала. Але в мені виявилося стільки сліз, я зламалася всередині і посипалася внутрішньо... Це було до моменту, поки я не зрозуміла, що як мама і жінка я не несу жодної користі”, — розповідає Лілія Ребрик.

Лілія Ребрик з чоловіком і дітьми

Тому спершу артистка почала повертатися до звичного життя у побуті та сімʼї, а згодом і до роботи. Любов до життя і розуміння своєї “потрібності” людям зробили свою справу. І Лілія Ребрик знову стала прикладом для всіх, а особливо жінок і мам.

“Спочатку я виправдовувала чи не кожну свою дію. Не могла одягати яскраві речі, я і зараз важко на це йду, але виправдовую — це на роботу, це те, що дає нам опору і допомагає нашим глядачам прокидатися зранку. Макіяж — це для того, щоб сказати: “А не дочекаєтесь!”. Проте спочатку було важко навіть помити голову. Було розуміння, що після цього треба її сушити феном, а в цей час люди живуть без води взагалі, навіть пити нічого. І в цей час у мене був “синдром вцілілого”, — зізнається Лілія Ребрик. — Але потім я зрозуміла, що всі ми маємо, що хлопці на передовій захищають нас, щоб бачити нас живими і життєрадісними. Тому я взяла себе в руки”.

Лілія Ребрик

Зірка згадала, як брала інтерв'ю у Анни Яхно — мами чотирирічного хлопчика Сашка, який загубився під Вишгородом під час воєнних дій у середині березня та був знайдений мертвим у квітні.

“Зараз вже немає такої людини, яка б не втратила когось чи щось у цій кляті війні. Втрачають рідних, друзів, будинки, своє майбутнє, роботу. Я спілкуюся з переселенцями, називаю їх своїми підопічними. Допомогла знайти їм житло в Чернівцях. Я не знаю, якими словами можна підтримати людину, яка втратила рідних. Це надзвичайно важко. В мене було інтерв'ю з мамою Сашка, який загинув під час евакуації з Вишгорода. Це була найскладніша бесіда в моєму житті. Ми досі підтримуємо зв'язок. Вона весь свій біль втрати спрямувала в допомогу іншим дітям”, — говорить ведуча.

Читайте також

Трояндове весілля: Лілія Ребрик з чоловіком святкують 10 річницю одруження

Трояндове весілля: Лілія Ребрик з чоловіком святкують 10 річницю одруження

Лілія Ребрик та Андрій Дикий розповіли, про які шлюбні правила домовилися перед одруженням

Лілія Ребрик та Андрій Дикий розповіли, про які шлюбні правила домовилися перед одруженням

Фото: Інстаграм

Mari Cheba
Попередній матеріал

«Привіт із минулого»: Mari Cheba презентувала відео про мирне життя

Ірина Сивак
Наступний матеріал

Ірина Сивак: «Від того, як ми виховаємо наших дітей зараз, залежить те, куди прийде цивілізація»

Новини партнерів