Дружина Андрія Бєднякова розповіла про заробітки чоловіка і скільки коштували пологи у США

Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка
Подружжя Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка в новому інтерв'ю розкрили секрет свого вдалого шлюбу на відстані.

На YouTube-каналі Раміни Есхакзай вийшов новий випуск спільного інтерв'ю з ведучим Андрієм Бєдняковим та його дружиною, акторкою Анастасією Короткою. Про те, на чому тримається шлюб, втрату близьких та виховання дітей пара розповіла в ексклюзивному інтерв'ю.

Найцікавіші фрагменти випуску

  • Анастасія Коротка розповіла про своє життя у США

Змінилися місця для відпочинку, зараз ми приїжджаємо додому, як у готель, з насолодою. Як кайфую від своєї підлоги, від усього, як влаштовано вдома. В Америці немає такої якості речей, вікон, покриття підлоги, кухні. У інстаграмі зовні все виглядає красиво, але якщо порівняти з українськими квартирами - це небо і земля. Успіх Лос-Анджелесу - 70% сонце, воно засліплює ту всю неякісну фігню, ремонти. Вони не будують кам'яні будинки, а дерев'яні, де зверху роблять маленьким кам'яний шар. Тому що, якщо землетрус, воно засиплеться і людину не дістати.

  • Андрій Бєдняков розповів секрет свого вдалого шлюбу на відстані

Хочеться, щоб у батьків дітей були здорові стосунки. Якщо ми один з одним сміємося, а ми сміємося кожен день, то це класно. Якби не Настя, я б з'їхав з глузду, вона завжди мене підтримує. У мене є недоліки: через батьків, виховання, іншу історію. У мене теж бувають депресії, невпевненість невеличка часом, і Настя мене постійно дістає, як кошеня. На наступний день я її підтримую. Не треба ідеалізувати стосунки, у нас було всяке.

  • “Ми класні батьки”, - Андрій Бєдняков

Ми неорганізовані, але ми класні батьки. Кращої мами, ніж Настя, не було б 100%, я не іронізую. Я бачу, як вона поводиться з дітьми, які робить висновки після першої дитини. Я теж непоганий.

Андрій Бєдняков і його діти

  • Андрій Бєдняков розповів, чи звикнув до самотності під час війни

До всього звикаєш, найскладніше, коли вони їдуть, ти потім сидиш, як колись із літнього табору до дому приїжджав, у тебе депресія. Але мені спокійніше, що я один, коли обстріли й тривоги. Це оманливо, коли Київ живе своїм життям, але ситуація залишається така ж сама. Не було б дітей, дружина була б тут. У кожного своя історія, я не буду казати іншим родинам, що робити. Вважаю, якщо є можливість, діти мають бути в спокої. Мені все одно, що про мене скажуть.

  • Анастасія Коротка розповіла, як зустріла повномасштабне вторгнення

Я комфортно почуваюся у дискомфортних ситуаціях. До війни я казала: “Андрюша, продумаймо план, куди у разі війни діватися?”. Ми все відчуваємо, просто ми не зізнаємося собі. Всі жінки відьми. Андрій був за кордоном, коли почалася війна. Можна було б панікувати, кудись бігти.Але паніка ніколи не допоможе, вона допоможе лише померти. Коли холодним мозком думаєш, є шанс відчути інтуїцію. Ми взагалі не знали, що відбувається у Маріуполі. Там була сестра Андрія з чоловіком, мама.

Читайте також

Андрій Бєдняков про Оксану Марченко: «Вона нормальна»

Андрій Бєдняков про Оксану Марченко: «Вона нормальна»

Зірка «Холостяка» Вікторія Варлей про партнерські пологи і народження первістка в 39 років. Інтерв'ю

Зірка «Холостяка» Вікторія Варлей про партнерські пологи і народження первістка в 39 років. Інтерв'ю

  • Дружина Бєднякова розповіла, як закохалася у нього

Мені подобалося, що він сильний, впевнений, повелася на красу. Він поїхав з моєю подружкою у якесь турне, і вона зняла його на камеру, ще до того, як я з ним познайомилася. На цьому відео він пародіював різних президентів. І мені подруга це показала, я подумала: “який випіндрьожник, але симпатичний”.

  • Андрій Бєдняков розповів, як зустрів дружину, та чому покликав заміж

Був спільний захід, нас покликали на репетицію, Настя сподобалася. Вони були тоді зірки, про них писали в газетах, вони грали в вищій Лізі КВК, ними займався Сивохо. Це була стандартна історія: погляди, щось пожартував, підколов. Потім поїхали разом на гастролі з КВК, дізнався, що у неї був хлопець, це ще більше мотивувало. Ми якось про це взагалі не думали, я зробив пропозицію виключно через Настю, бо мені здається дівчині хочеться цього, цей стереотип, що маєте обов'язково одружитися. Я зараз вважаю, що якщо не хочете одружуватися, просто живіть разом.

Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка з дітьми

Друзі були з дочкою Ксенією, наступного дня я приїхала до дому з другою дитиною. Все зайняло один день, в Америці ніхто не тримає в лікарні. Андрій не був присутній обидва рази, мені не потрібно, щоб мені гладили ручку, мене це відволікає. Мені не треба, щоб він був у палаті, йому здається, теж. Є лікарі, медсестри, все було добре. Я народила сина дешевше, ніж моя подруга в Україні. Я заплатила 500 баксів за свої пологи. Мені порадили взяти страхову за 360 доларів на місяць.

  • Анастасія Коротка розповіла про заробітки чоловіка

Він завжди заробляв у 100 мільйонів разів більше за мене. Мені на “Решках”, “Великих різницях”, якби не Андрій, таку зарплатню не платили б. Він мені казав: “Вони платять за тебе”, і це дуже правильно. Я йому говорю: “Дякую, що ти мені казав, що кожна людина гідна кращого”. Він такий чоловік, який повинен постійно заробляти, забезпечувати свою родину, щоб всі були ситі. Його закон життя, щоб рідні були у безпеці й здорові. Був один місяць, коли він заробив менше ніж я, і він про це сказав в якомусь інтерв'ю. Але він завжди заробляв більше за мене і так й далі буде. Він лідер нашої родини й попереду завжди.

Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка

  • Дружина Бєднякова розповіла, як їй працювалося із Зеленським у кіно

Він підлаштовується під ту реальність, яка існує. Є особливі люди, він такий. Коли ми спілкувалися в той момент, бачила, що він вмів створити навколо себе середовище. Він клей, який вміє створити всесвіт навколо себе, як “95 квартал”. Він спілкувався зі всіма на рівних. Всі його обожнювали, тому що він так людей сприймає. Як ти ставишся до людей, так і вони до тебе. Пам'ятаю як він читав українською дуже погано, але його це не зупинило. Він зараз добре розмовляє українською. І це для мене якість ідеальної людини. Не вмію - навчусь, не знаю - дізнаюсь. Коли ми знімалися у Львові, всі кричали: “Вова, ти наш президент”. Він не говорив про це, а я не питала.

Читайте також

Григорій Решетнік – про партнерські пологи: «Ми не змогли б витерпіти такого болю»

Григорій Решетнік – про партнерські пологи: «Ми не змогли б витерпіти такого болю»

Ексдружина Орландо Блума Міранда Керр вагітна вчетверте

Ексдружина Орландо Блума Міранда Керр вагітна вчетверте

POSITIFF
Попередній матеріал

POSITIFF – про розлучення з ексдружиною і кохану дівчину: «У нових стосунках я зовсім інша людина»

Тіна Кароль
Наступний матеріал

Тіна Кароль у свій 39-й день народження презентувала нову пісню

Новини партнерів