POSITIFF – про розлучення з ексдружиною і кохану дівчину: «У нових стосунках я зовсім інша людина»

POSITIFF
Співак POSITIFF презентував музичну драму про втрачену любов і розповів Viva! про своє особисте життя.

Новий трек «Гаснуть ліхтарі» демонструє вміння попспівака POSITIFF експериментувати зі своїм звучанням і розповідати історії за допомогою музики. Після запальних гітів «Спалахи» й «Небо нахилю» артист занурює слухача у світ нічної меланхолії.

«Гаснуть ліхтарі» — це музична драма, де головний герой переживає напружене розставання з близькою людиною. Тривога й смуток заволоділи його думками, мрії лишились нездійсненими, а ліхтарі любові й надії згасли. У фіналі пісні відбувається емоційний поворот. Залишившись на самоті, ліричний герой наважився змінити себе. Попри болісну втрату, він зберіг у серці світло, яке має вивести його з темряви.

У коментарі Viva! Олексій Завгородній розповів про особистий досвід розставання.

«Гадаю, майже кожна доросла людина хоч раз переживала розставання. Памʼятаю, свій перший болючий брейкап у юнацтві. Дівчина пішла від мене до мого друга… Я дуже довго страждав, адже молоде серце легко поранити, — каже POSITIFF. — Кілька років тому в мене був трансформуюючий досвід розлучення з колишньою дружиною. Ми розійшлись достатньо спокійно та з розумінням, але я зробив багато висновків. Це була довга робота над собою. Проаналізував свої помилки як чоловіка, усвідомив, у яких ситуаціях я мав рацію. Зараз у нових стосунках я вже зовсім інша людина. Я більш свідомий, уважний і спокійний. Я навчився коректно будувати діалог, бо вірю, що здорова комунікація — це головне».

Читайте також

Позитив розповів про стосунки з танцівницею Юлією Сахневич

Позитив розповів про стосунки з танцівницею Юлією Сахневич

Позитив пояснив, чому перестав співпрацювати з Потапом

Позитив пояснив, чому перестав співпрацювати з Потапом

Разом із піснею POSITIFF презентував відеокліп. У ньому артист шукає порятунок від депресивного стану, коли все навколо здається тьмяним і безглуздим, а час ніби уповільнюється. Він вдається до звичайних «рятівних», на його думку, розваг: вечірки, розкішні дівчата й вінтажні авто. Але тільки лишившись сам-один, головний герой знаходить вихід і перероджується, здіймаючись вгору — далі від минулого.

«Для мене ця робота стала експериментом як у музичному плані, так і у візуальному. Я ніколи ще не мав такий вигляд і таке звучання. В кліпі глядачі побачать мене у двох незвичних образах у колі моїх друзів — молодих артистів, блогерів, а також моєї танцювальної команди. До зйомок приєдналися виконавці MOLODI, Ostrovskyi, Райчу, Настя Балог, NANA, Уляна Шуба, блогери Саша Кузьменко, LUNY та SNAZZYLIS», — коментує POSITIFF.

Читайте також

Позитив відмовився від оренди квартири в Києві: «Матеріально дуже складно»

Позитив відмовився від оренди квартири в Києві: «Матеріально дуже складно»

Позитив: «Я готовий до сім'ї та дітей»

Позитив: «Я готовий до сім'ї та дітей»

"Міс Україна" та "Міс Всесвіт"
Попередній матеріал

Як конкурси краси стають майданчиком для культурних і соціальних послань

Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка
Наступний матеріал

Дружина Андрія Бєднякова розповіла про заробітки чоловіка і скільки коштували пологи у США

Новини партнерів