Зняла бюстгальтер: Ірина Сопонару повністю оголилася в серіалі «Волонтери»

Ірина Сопонару
«Це був насправді напружений момент для мене»: Ірина Сопонару розповіла, як їй довелося зніматися оголеною в серіалі «Волонтери».

Акторка «Жіночого Кварталу» та тренерка «Ліги Сміху. Волонтерський десант 2», Ірина Сопонару зіграла роль у новому телесеріалі «Волонтери» на ТЕТ. У багатосерійному комедійному проєкті вона грає дружину Ігоря Ласточкіна, яка підтримує його волонтерськими ініціативами. В одному з епізодів її героїня разом з подругами організовує фотосесію в стилі ню, щоб зібрати кошти на дрон для підрозділу колишнього коханого, що служить в аеророзвідці ЗСУ.

Ірина Сопонару в серіалі «Волонтери»

Ірина Сопонару відверто поділилася, що саме цей епізод був для неї найбільш напруженим протягом усього періоду зйомок серіалу «Волонтери». Хоча вона і гумористка в реальному житті, знімати бюстгальтер перед усім знімальним екіпажем виявилося для неї соромно.

«Ми знімалися голі. Ми гумористки, а не актриси. Для нас зняти ліфчик — це не звичайне діло, це для нас стрес капець! Тому ми з дівчатами добряче стресанули. Але це був прикольний досвід, так би мовити», — розповіла Ірина Сопонару.

Ірина Сопонару в серіалі «Волонтери»

Подруга Сопонару в серіалі, також акторка «Жіночого Кварталу» Олександра Машлятіна, розповіла, що вона з неспокоєм очікувала цього пікантного епізоду протягом всього знімального процесу. Виявилося, що це був перший раз, коли гумористка виходила перед камерою топлес.

«Це перший досвід зйомки напівоголеною, тому  ми з дівчатами дуже соромилися», — зізналася Олександра.

Читайте також

Зірка «Кварталу 95» Олена Кравець розповіла, чи попередив її Зеленський, що буде війна

Зірка «Кварталу 95» Олена Кравець розповіла, чи попередив її Зеленський, що буде війна

Зірка «Жіночого кварталу» Лера Товстолєс розповіла про романтичний подарунок від бойфренда-іноземця

Зірка «Жіночого кварталу» Лера Товстолєс розповіла про романтичний подарунок від бойфренда-іноземця

Нагадаємо, «Волонтери» — це новий комедійний серіал на ТЕТ про усіх українців, які не на передовій. Про тих, хто не втомлюється збирати, донатити, привозити, купувати, відправляти та об'єднуватися для надання допомоги та досягнення перемоги. У серіалі знялися улюблені гумористи та «лігосмішники», які з перших днів вторгнення і досі продовжують виконувати свої волонтерські місії. Серед учасників проєкту — Ігор Ласточкін, Кирило Ганін, Станіслав Боклан, Ірина Сопонару, «Тріо різні» та «Ветерани космічних військ».

Ірина Сопонару в серіалі «Волонтери»

Фото: кадри з серіалу «Волонтери», Інстаграм Ірини Сопонару

Євробачення 2024
Попередній матеріал

Євробачення-2024: перші фото сцени, яка вражає красою

готель DIDUKH
Наступний матеріал

Переможець «Пекельної кухні» став шеф-кухарем ресторану в новому спа-готелі Буковеля

Новини партнерів