Сергій Лиховида розповів про особисте життя і стосунки з дружиною

Сергій Лиховида
«Живу на два міста»: як інтервʼюєр Сергій Лиховида поєднує роботу й особисте життя.

Через насичений графік і побутові проблеми ми забуваємо, що життя не ділиться на сірі будні та яскраві вихідні. До того ж, через повномасштабну війну кожен українець живе з постійним стресом і втомою. Тому вкрай важливо організовувати щоденне якісне дозвілля, за допомогою якого можна зняти напруження собі та близьким. Ведучий програми «Ранок у великому місті», що виходить о 7:00 на Новому каналі, СТБ та ICTV2, Сергій Лиховида намагається проводити більше часу з найріднішими – дружиною Регіною і трирічним сином Сашком. Ще до великої війни інтерв’юер почав жити на два міста: рідний Івано-Франківськ і робочий Київ. За лаштунками ігрового шоу «Хто зверху?» він розповів, як влаштовує родинні вихідні.

«Зараз робочий графік дозволяє мені приїздити на два-три дні до столиці та працювати. Тому я орендую житло на цей час, а після записів повертаюся до Івано-Франківська. Тепер жартую, що став амбасадором «Укрзалізниці». Багато ночей за місяць проводжу не в ліжку, а саме в потягу. Тож життя на два міста триває в оптимізованій формі, – каже Сергій Лиховида. – Ми маємо приватний будинок з комфортними побутовими умовами. А це важливо, коли є маленька дитина. І якщо дружина за півтора року ще до повномасштабного вторгнення не захотіла переїжджати до столиці, то під час війни в мене й поготів немає аргументів. Та я й не наполягаю».

Сергій Лиховида з дружиною і сином

Сергій Лиховида з дружиною Регіною і сином Сашком

Через роботу ведучий не має можливості приділяти родині стільки часу, скільки б йому хотілося.

«Працюю на кількох телеканалах, проводжу записи мого YouTube-проекту, знімаюся в різноманітних шоу, веду заходи. Робота забирає багато сил, – зазначає Сергій. – Водночас хочеться проводити більше часу з родиною. Коли все ж вдається організувати відпустку, то ми збираємось у гори. Їдемо на гірський відпочинок в Яремче чи Буковель. Думаю, мене ще більше тягне до природи, бо хочеться відпочити від насиченого графіку, урбаністики, поїздок у різні міста. Наш синочок дуже любить гори, а ще обожнює тварин і контактні зоопарки. Тож ми намагаємося проводити час так». 

Читайте також

Kola вийшла заміж: хто став обранцем співачки

Kola вийшла заміж: хто став обранцем співачки

Фронтмен «Скай» Олег Собчук прокоментував розлучення: реакція співака на звинувачення в жадібності

Фронтмен «Скай» Олег Собчук прокоментував розлучення: реакція співака на звинувачення в жадібності

Також сімʼя Лиховидів влаштовує вечори в колі друзів або ж прогулюється на свіжому повітрі.

«А ще вдома є гриль. Багато років тому дружина подарувала мені його на день народження. Тож час від часу ми розпалюємо багаття, і я смажу мʼясо, овочі. Ще іноді кличемо друзів і влаштовуємо затишний вечір у хорошій компанії, – ділиться ведучий. – Для мене навіть банальна прогулянка в парку чи на міське озеро, що поруч із нашим домом, вже міні-подія. Дружина навіть жартувала і нещодавно викладала в себе сторіз із підписом: «Я вже й не згадаю, коли ми ось так втрьох гуляли за ручку в парку чи біля озера». Та, на жаль, зараз маю шалений знімальний графік. Адже хочеться працювати й бути частиною економіки України, мати за що донатити, мотивувати до цього інших. Ми не повинні ставити життя на паузу, і ніяка росія не змусить нас це зробити. Бо ми переможемо! І все буде Україна».

Сергій Лиховида з сином

Фото: пресслужба

Надя Дорофєєва
Попередній матеріал

Надя Дорофєєва відповіла всім, хто поливає її брудом

Вікторія Файнблат
Наступний матеріал

Вікторія Файнблат – про те, як війна докорінно змінила її життя

Новини партнерів