Kola вийшла заміж: хто став обранцем співачки

Kola
Співачка Kola розкрила свою таємницю — вона вийшла заміж за чоловіка, що старший за неї на 13 років. Коханий зірки живе в Ізраїлі.

31-річна Kola (справжнє ім'я артистки — Анастасія Прудіус) зробила щире зізнання: нещодавно вона взяла шлюб. Чоловіка співачки звати В’ячеслав, він український єврей родом з Дніпра, однак ще дитиною переїхав до Ізраїлю. У пари є різниця в віці — 13 років.

Kola вийшла заміж

Коханому співачки 44 роки і він має дітей від попередніх стосунків

З майбутнім чоловіком Kola познайомилася влітку 2022 року на її концерті в Ізраїлі, де В’ячеслав був одним з організаторів. Однак, за словами співачки, він не працює в шоубізнесі. Чим саме займається коханий, артистка не розповіла.

«Він дуже багато працює і я його майже не бачу. Це не просто мій хлопець, це мій чоловік. Ми одружилися, просто про це ніхто не знає», — розповіла Kola в інтерв’ю Маші Єфросиніній.

Пропозицію вийти заміж Kola отримала від коханого чоловіка на початку 2023 року, коли вони разом були в Ізраїлі. А весілля відбулося в Празі.

KOLA

«Говорив щось дуже довго… Потім просто відкривається ця коробочка і він запитує, чи буду я його дружиною, — згадує Kola момент освідчення. — Я просто підняла очі, почала нервувати і п’ять хвилин у нас розмова. Пропозиції взагалі не очікувала. Потім за п’ять хвилин підійшов його друг із букетом троянд і потім уже я сказала так».

Чоловік співачки Kola знає іврит, російську та англійську мови. Артистка взяла з нього обіцянку вивчити українську, а сама хоче опанувати іврит.

Про нові стосунки співачка натякала влітку 2023 року: тоді вона не приховувала, що закохалась.

Читайте також

Співачка KOLA — про перше кохання, стосунки з мамою і розставання з нареченим

Співачка KOLA — про перше кохання, стосунки з мамою і розставання з нареченим

10 пісень співачки KOLA, які варто почути

10 пісень співачки KOLA, які варто почути

Фото: Інстаграм, пресслужба

Лідер гурту «Скай» Олег Собчук
Попередній матеріал

Лідер гурту «Скай» Олег Собчук розлучається: його дружина оприлюднила скандальну переписку

Карлос в Україні
Наступний матеріал

У стилі серіалів «Офіс» і «Чим ми займаємося в тінях»: Суспільне Культура покаже «Карлос в Україні»

Новини партнерів