Даша Квіткова розповіла про переломний момент під час розлучення з Нікітою Добриніним

Даша Квіткова
Колишня учасниця шоу «Холостяк» і блогерка Даша Квіткова розповіла, яку проблему пропрацювала з психологом.

На її сторінці в Instagram – 1,8 мільйонів фоловерів. Даша Квіткова – блогерка та інфлюенсерка, лайфстайл-блог якої надихає безліч жінок. Вона показує все, що відбувається в її житті: виховання сина, ведення власних проектів, також ділиться корисними звичками та прищеплює любов до здорового способу життя. За щирість отримує чимало приємних відгуків.

Даша Квіткова

Звісно, як і всіх медійних особистостей, інфлюенсерку не оминають хейтери. Найскладніший період стався, коли Даша Квіткова розлучалась з Нікітою Добриніним. Саме тоді дівчина отримала від громадськості таку порцію хейту, якої ніколи до цього не було.

«80% усього, що мені пишуть, – це приємні коментарі та вдячність за блог. Підписники кажуть, що я їх мотивую. Особливо часто пишуть жінки, які переживають схожі ситуації, як у моєму житті. Вони бачать, як я реагую та дію, і кажуть, що надихаю бути сильнішою та завжди обирати себе, – розповідає Даша Квіткова за лаштунками шоу Нового каналу «Хто зверху?». – Інші 20% повідомлень – це хейт. Але я чудово розумію, що не можу подобатись усім. Мою думку можуть поділяти чи не поділяти. А можливо, в людей, які пишуть негатив, щось сталося. Та й загалом зараз усі на нервах… Спершу я реагувала на всі коментарі. Але переломний момент стався під час розлучення, коли відчула такий хейт, якого в житті не було. Тоді пропрацювала всі моменти з психологом і зрозуміла, що це друга сторона медалі. Якщо ти хочеш бути публічним і ділитися своїм життям з іншими людьми, то маєш бути готовим до хейту. Тебе можуть не сприймати, і це окей. Зараз я взагалі не реагую на такі речі».

Читайте також

Сказала – як відрізала: Даша Квіткова відповіла, що думає про Нікіту Добриніна після розлучення

Сказала – як відрізала: Даша Квіткова відповіла, що думає про Нікіту Добриніна після розлучення

Даша Квіткова розповіла про свої секрети краси: «Це моє правило номер один»

Даша Квіткова розповіла про свої секрети краси: «Це моє правило номер один»

Даша Квіткова

Фото: Інстаграм Даші Квіткової

Без Обмежень і Tayanna
Попередній матеріал

Несподіваний дует: «Без Обмежень» записали спільну роботу з відомою співачкою

Богдан Шелудяк
Наступний матеріал

Богдан Шелудяк розказав про свій стан і наслідки рідкісного аутоімунного захворювання

Новини партнерів