У слові «війна» п'ять помилок: харківський гурт звернувся з гучним меседжем до українців

Naperexresti
Треком «Діти війни» гурт Naperexresti спонукає прийти на допомогу дітям, що постраждали від наслідків агресії країни-терориста. Долучитися може кожен небайдужий.

Гурт Naperexresti — одні з небагатьох українських виконавців, які сміливо висловлюють свої думки в піснях та відверто піднімають непрості теми суспільства. Музична прем’єра «Діти війни» розкриває психологічно важке питання війни, яке, насамперед, переживає наше майбутнє країни — діти. Артисти вважають, що ціна, яку ми платимо, набагато вища за ту, яку усвідомлюємо.

«У слові «війна» всі букви помилкові, там має стояти «життя!». Пісня створена від імені дітей, які й досі важко переживають жахливе сьогодення російської агресії. Вони кожен день ховаються від обстрілів, втрачають своїх батьків, сестер, братів. Від імені дітей, які залишилися без будинків, постраждали від російських окупантів. Та від імені тих, хто навіть не встиг народитися, бо ракета влучила в саме серце його майбутньої матері! В наш час кожна дитина знає, що перші літери алфавіту — ЗСУ. І вони розуміють їх значення», — коментують учасники гурту Naperexresti Макс Голосков та Влад Синенко.

На підтримку релізу виконавці зняли емоційний кліп. За режисерським задумом у відео відображений хаос думок та почуттів, що відбувається в психіці маленького українця, який у дитинстві дізнався про слово «війна». Він не здатен розібратися зі сенсом обставин, але вимушений швидко подорослішати задля власного виживання.

Піснею «Діти війни» гурт висловлює подяку кожному військовому, що служить у лавах ЗСУ, кожному благодійному фонду, волонтеру та усім, хто допомагає дітям побороти наслідків війни, від яких вони постраждали. Цим музичним релізом артисти відкривають збір на допомогу постраждалим від війни. Долучитися може кожен.

Нагадаємо, що артисти з міста-героя Харків. У перші дні війни вони разом із харківянами пережили російський наступ та масовані обстріли. Допомагали всім, кому було необхідно: розбирали завали, волонтерили, надавали медикаментозну допомогу. Насьогодні учасник гурту Макс Голосков є військовослужбовцем у лавах ЗСУ.

Читайте також

«Без Обмежень» вразили сумою, яку зібрали у США та Канаді

«Без Обмежень» вразили сумою, яку зібрали у США та Канаді

Концерт Євгена Хмари на підтримку українських дітей у Швейцарії від фонду Іванни Онуфрійчук ivAlive

Концерт Євгена Хмари на підтримку українських дітей у Швейцарії від фонду Іванни Онуфрійчук ivAlive

Світлана Лобода
Попередній матеріал

Вийшла заміж? Світлана Лобода прокоментувала чутки про своє заміжжя

CHEEV
Наступний матеріал

Коли кольори стають не такими яскравими: Cheev у новому кліпі порушив тему емоційного вигорання

Новини партнерів