«Хочеться на побачення»: Раміна Есхакзай після розставання з нареченим готова до нових стосунків

Раміна Есхакзай
Дівчина досить чітко натякнула, що готова до нових стосунків.

Блогерка Раміна Есхакзай, яка нещодавно розлучилась зі своїм нареченим, у проєкті «30+» на власному Youtube-каналі зізналась, що мріє про обійми та близьку людину поряд із собою, але не може знайти на це ресурс — не вміє знаходити баланс між особистим життям та роботою.

«Мені дуже хочеться сходити на побачення. Мати стосунки з чоловіком. Та просто з кимось піти прогулятися, обійнятися. В мене немає балансу, але я дуже хочу його здобути», — чесно розповідає Раміна.

Читайте також

Дизайнер, що співає: Жан Гріцфельдт презентував музичний альбом

Дизайнер, що співає: Жан Гріцфельдт презентував музичний альбом

Лілія Ребрик вагітна втретє! Ексклюзивне інтерв’ю і сімейна фотосесія Viva!

Лілія Ребрик вагітна втретє! Ексклюзивне інтерв’ю і сімейна фотосесія Viva!

Нещодавно на своїй сторінці в Instagram Раміна Есхакзай повідомила, що загинув її приятель та боєць 3ОШБр «Фарш». Не стримуючи сліз, вона розповіла, що його загибель докорінно змінила її мислення, і що нічого не можна відкладати на потім. Як зізнається, що навіть це «перекладання на потім» було однією з причин їх розставання з колишнім нареченим.

«Я думаю: потім! От у мене завершилися стосунки через те, що я перекладала свої проблеми на потім. Потім це зроблю, потім це обговоримо. Запропонували зробити випуск з «Фаршем», я сказала — ще рано, зробимо потім», — зазначила блогерка.

Раміна Есхакзай

Також дівчина згадала бідне дитинство і те, як їй доводилось працювати на різних роботах, адже її рідний батько не вкладав гроші в сім’ю.

«Через дискумунікацію моїх батьків тато не вкладав гроші в сім’ю. Тобто нам доводилось постійно випрошувати гроші. Мама мене одягала на секондхенді. У тата було 2 машини, а у мами 0, а ми на маршрутках. Тато вкладав гроші в гулянки. Гроші начебто були, але для того, щоб попросити оновити гардероб та не вдягатись в секондхенді, мені треба було плакати перед батьком і казати, щоб він дав мені гроші», — поділилась неприємними спогадами Раміна. 

Раміна Есхакзай

Через складні стосунки з батьком вона рано почала працювати, щоб заробити особисті кошти. Раміна зізнається, що працювала промоутером в супермаркетах, хостес, роздавала листівки біля метро та знімалась у масових сценах. І постійно чула від батька, що вона соромить його своїми підробітками:

«Я роботи не боялась. Носила пакети з тяжкою їжею, і тато мені казав: «Не сором мене. Я заможний, багатий, а ти працюєш торгашем». І я приховувала, що працюю. Казала, що я йду гуляти, тому що в мене просто не було грошей. Я пройшла цей шлях від дівчини, яка роздавала листівки біля метро, до власного бізнесу».

Раміна Есхакзай

Фото: пресслужба, Інстаграм

Olympic Dreams
Попередній матеріал

Olympic Dreams: великий тренувально-пізнавальний кемп в Японії – мрія юних дзюдоїстів здійснилася

MONATIK
Наступний матеріал

MONATIK переклав українською свою найромантичнішу пісню

Новини партнерів