«Наступна зупинка — Крим»: «Антитіла» у кліпі показали, як військові воюють на передовій

Тарас Тополя
Гурт «Антитіла» презентував нову пісню двома мовами та відео до неї. Українською трек називається «Мій сокіл».

Музичний стиль пісні відрізняється від попередніх композицій гурту «Антитіла» і є одним з найважчих у їхньому репертуарі. Він переносить слухачів у світ бойових дій та небезпеки.

«Відтепер, мабуть, це найважча пісня по звучанню та аранжуванню в нашій дискографії», — розповідає лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя.

У відеокліпі музиканти зображають бойові дії, ситуації, з якими справді зустрічаються наші військові на передовій, але в анімованій формі. Вороги зображені як орки, свині та фактично нелюдські створіння, якими по суті вони є, і які дали назву новому явищу у всесвітній історії — рашизму. Ця символіка підкреслює глибокий зміст відео, де український пілот та оператор дрону знищує ворога, який уособлює загрозу для свободи та незалежності.

Читайте також

«Будуть трястись руки — ти не врятуєш»: Тарас Тополя розповів про життя на війні

«Будуть трястись руки — ти не врятуєш»: Тарас Тополя розповів про життя на війні

Історичний момент! Боно та Едж з U2 вийшли на сцену під час концерту гурту Антитіла в Лондоні

Історичний момент! Боно та Едж з U2 вийшли на сцену під час концерту гурту Антитіла в Лондоні

У кліпі на військовій техніці написані «послання» до ворога: «За Ірпінь!», «Наступна зупинка — Крим», «За Нікополь!» та ін.

Нещодавно компанія ТОВ «Антитіла Концерт» відправила 1 100 000 грн, які були зароблені на благодійних концертах гурту в Європі, до власного благодійного фонду для закупівлі антидронових рушниць. Таким чином гурт закрив збір у 6 мільйонів і скоро антидронові комплекси з пеленгаторами відправляться на передовую. Вже у вересні «Антитіла» продовжать свій тур і відправляться в тур США та Канадою, а також артисти вперше виступлять в Австралії та Новій Зеландії.

Фото: пресслужба

INTUI
Попередній матеріал

Замість таблеток від безсоння: український гурт написав пісню, яка допомагає заснути

Артем Пивоваров і Маша Єфросиніна
Наступний матеріал

Артем Пивоваров і Маша Єфросиніна видали спільну пісню «Люблю» на вірші Михайля Семенка

Новини партнерів