Ноги на мільйон: топ-15 найкрасивіших ніг українських знаменитостей

Ноги на мільйон: топ-10 найкрасивіших ніг в українському шоу-бізнесі
Головний козир у фігурах цих знаменитостей – ndash; їхні довгі ноги. Пропонуємо подивитися на 15 найкрасивіших пар ніжок зірок українського шоу-бізнесу.

Довгі стрункі ноги - таке не пропустить повз свою увагу жоден чоловік! А ці красуні не раз ловили захоплені погляди, спрямовані на їхні ноги. Санта Дімопулос, Надя Дорофєєва, Оля Полякова та інші українські знаменитості точно знають, який їхній головний козир, і вміло цим користуються, публікуючи в мережі численні фотографії у бікіні, міні-шортах та спідницях. Найкрасивіші ноги зірок українського шоу-бізнесу у нашій добірці.

Санта Дімопулос

Відірвати погляд від постаті цієї артистки просто неможливо. Тільки подивіться на ці довгі стрункі ноги! До речі, сама артситка зізналася, що за свято набрала кілька зайвих кілограмів, але має свій спосіб швидкого відновлення форми.

«Ніякого цукру, ніяких вуглеводів після 14:00, нічого смаженого, жирного, борошняного, кардіо-тренування вранці на голодний шлунок (4-5 разів на тиждень), курс масажу, що коригує», – ось як співачка тримає себе в тонусі, щоб знову і знову радувати шанувальників стрункими ногами.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: 20 українських зірок без макіяжу: вибираємо найкрасивішу

Оля Полякова

А ось Оля Полякова і так довгі ноги любить підкреслювати високими підборами. І все тому, що найкращим спортом для дівчат вона вважає ходіння в гарних туфлях на високих підборах.

Злата Огневич

Злата Огневич впевнена, що добитися струнких ніжок може будь-яка, головне – спорт та правильне харчування. Саме тому сама співачка регулярно займається танцями і геть-чисто забула про картоплю та солодке.

Надя Дорофєєва

Дивлячись на постать Наді Дорофєєвої, залишається лише здогадуватися, як Володимир Дантес не боїться надовго залишати свою красуню-дружину без нагляду. Співачка чудово знає, наскільки приваблива і часто публікує фото, на яких видно її довгі ноги.

До речі, артистка ніколи не дотримується строгих дієт. Щоправда, у залі Надя – частий гість. Результат - чудові ніжки!

ДИВІТЬСЯ: 14 найкрасивіших бюстів знаменитостей

Віра Брежнєва

А ось Віра Брежнєва чимало попрацювала над собою, щоб досягти такої чудової постаті. Наразі співачку називають однією із найсексуальніших жінок в українському шоу-бізнесі, проте все це – результат щоденної роботи над своїм тілом. Наприклад, Віра завжди займається спортом, навіть на гастролях та відпочинку, і дуже серйозно ставиться до свого харчування. Але результат того вартий – тільки подивіться на ці ноги!

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Сім'я Костянтина Меладзе та Віри Брежнєвої за одним столом

Віка з «Неангелів»

Ще одна довгонога красуня – солістка «Неангелів» Віка. Співачка точно знає, що її фігура чудова, тому в блозі артистки є безліч кадрів у бікіні.

Ноги на миллион: топ-10 самых красивых ног в украинском шоу-бизнесе

Loboda

Світлана Лобода ніколи не приховувала, що спорт та правильне харчування – ось секрет її сексі-тіла. А свої довгі ніжки Світлана тримає в тонусі завдяки танцям та регулярним шпагатам, які виходять не гіршими, ніж у балерин!

Ноги на миллион: топ-10 самых красивых ног в украинском шоу-бизнесе

Слава Камінська, «Неангели»

Солістка «Неангелів» Слава Камінська народила двох дітей, але ні вагітність, ні пологи не завадили артистці швидко повернутися у форму та підкорювати чоловічі серця своїми довгими ногами. До речі, сама Слава запевняє всіх, що чоловік-хірург не причетний до її спортивного тіла. А ось заняття у спортзалі – дуже навіть.

Ноги на миллион: топ-10 самых красивых ног в украинском шоу-бизнесе

Даша Астаф'єва

Свого часу Даша Астаф'єва підкорила Х'ю Хефнера і знялася на обкладинці його журналу для чоловіків Playboy. Втім, гладячи на апетитні форми співачки, стає зрозуміло, чим саме підкупила українська красуня американського видавця. Плюс до всього – довгі ноги. Ну, просто мрія будь-якого чоловіка!

Юлія Саніна

Солістка The Hardkiss Юлія Саніна у листопаді 2015-го вперше стала мамою. А вже за півтора року після пологів співачка демонструє підтягнуте тіло.

Ноги на миллион: топ-10 самых красивых ног в украинском шоу-бизнесе

Настя Каменських

Щоб потрапляти до таких рейтингів, Насті Каменських довелося чимало над собою попрацювати. Вже два роки співачки регулярно займається спортом та стежить за своїм харчуванням. А секрет її струнких ніжок – регулярний біг. Настю не зупиняє ні відпочинок, ні погода, ні переламана нога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських: "Свого сина я назвала б Льошею"

Ноги на миллион: топ-10 самых красивых ног в украинском шоу-бизнесе

Ані Лорак

Нещодавно шанувальники помітили, що Ані Лорак ретушує свої фотографії у фотошопі. Однак це їй зовсім ні до чого, адже співачка і без того чудова фігура, а ноги – стрункі і довгі. Віримо, що більше фотографувати фото Ані не буде.

Анна Седокова

Анна Седокова народила двох діток, але, як і раніше, є однією з найсексуальніших артисток. Іноді співачка скаржиться, що трохи погладшала, але ми знаємо, що її нічого не зіпсує. Доказ – нове пляжне фото Сєдокової та її довгих ніг.

Алла Костромічева

Побудувати шикарну модельну кар'єру, народити дитину та продовжувати дефілювати на подіумі, як ні в чому не бувало – здається, Аллі під силу все. Раніше модель зізнавалася, що особливо не турбувалася про свою фігуру і дозволяла собі їсти практично все. Однак після пологів манекенниця стала частіше з'являтися в залі і вже ретельніше планує свій раціон. І воно того варте – ноги у молодої мами чудові!

Катерина Кухар

Для балерини Катерини Кухар її ноги – чи не найважливіша частина тіла. І, на щастя, одна з найкрасивіших. Проте танцівниця не приховує – був час, коли її критикували за фігуру та особливо за вигляд ззаду.

Фото: Instagram 

Слідкуйте за нашими новинами у соцмережах: Viva! у Facebook

Попередній матеріал

Наступний матеріал

Новини партнерів