Камалія повідомила про розлучення з Мохаммадом Захуром після 20 років шлюбу

Камалія з чоловіком і дітьми
Співачка Камалія розлучається зі своїм чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром.

Несподіваною новиною Камалія відверто поділилася з прихильниками у своїх соціальних мережах. Артистка розповіла, що їхній шлюб з Мохаммадом Захуром розпався, і далі вони йтимуть різними дорогами.

Камалія з чоловіком

За словами співачки, вони з чоловіком розлучаються мирно, адже люблять і поважають одне одного.

«Це не те майбутнє, яке ми собі уявляли. З важким серцем ми просуваємось вперед порізно. Ми справжні люди, з реальним життям, зі справжніми сім'ями, друзями та колегами. Ми старанно працювали над нашими проблемами протягом останнього року і дійшли висновку, що хоча ми дуже любимо одне одного, ми залишимося розділеними і більше не будемо партнерами у шлюбі, при цьому ми залишаємося партнерами у вихованні дітей і прагнемо разом виховувати та стати дорогими друзями та відданими батьками наших улюблених дочок Арабелли та Мірабели.

За 20 років подружнього життя ми на своєму прикладі показали, наскільки гармонійним має бути ідеальна українська родина. Запевняю вас, у майбутньому ми покажемо українцям, як ідеальна родина має продовжувати жити у коханні та злагоді навіть після розпаду. Ми дуже просимо ЗМІ поважати наш особистий простір та приватне життя і не турбувати нас у цей важкий час для нашої родини», — написала Камалія на своїй сторінці.

Камалія з чоловіком

Нещодавно в програмі ЖВЛ Камалія поділилася ймовірною причиною розлучення. Виявляється, у співачки не склалися стосунки з дорослою донькою Мохаммада Захура від попереднього шлюбу з росіянкою. «Вона з самого початку мене недолюблювала», — зізналася артистка. Однак чоловік підтримав позицію не Камалії, а доньки. «Це дуже образливо», — пояснила зірка.

Окрім того, співачка розповіла про проблеми зі здоров’ям, які постійно відображаються на її стані: «У мене аутоімунний тиреоїдит. Просто починаю набрякати. Я як та кулька: туди-сюди. З цим дуже важко боротися. Сьогодні я така, а завтра можу прокинутися — плюс чотири кг. І на обличчі це відображається, на всьому. Тому мені дуже важко».

Фото: Viva!

Читайте також

Камалія святкує 45: як вітають друзі та що подарував їй чоловік-мільярдер на ювілей

Камалія святкує 45: як вітають друзі та що подарував їй чоловік-мільярдер на ювілей

Камалія показала, як виглядає у військовій формі ЗСУ

Камалія показала, як виглядає у військовій формі ЗСУ

Марта Липчей
Попередній матеріал

Фіналістка «Голосу країни-12» зняла відеокліп, який зворушує до сліз

Володимир Остапчук
Наступний матеріал

Володимир Остапчук уперше розповів про нову дівчину: «Я в неї перший чоловік»

Новини партнерів