Камалія святкує 45: як вітають друзі та що подарував їй чоловік-мільярдер на ювілей

Камалія
18 травня Камалія святкує свій ювілей — їй виповнюється 45 років. І саме цей день вона зустрічає не звично, але дуже особливо, в колі найдорожчих людей: коханого чоловіка та дітей.

Справжні друзі співачки, незважаючи на відстань та непросту ситуацію в країні, об’єднались та вирішили зробити для неї сюрприз: відомі артисти, кліпмейкери, продюсери, лікарі і навіть солдати з передової привітали Камалію з ювілеєм. Її чоловік Мохаммад Захур, мати Інна Петрівна, доньки Арабелла та Мірабелла, Ольга Сумська, Павло Шилько, Олена Вінярська, Павло Зібров, Віктор Павлік та багато інших звернулися у відеопривітанні, де серед побажань символічними стали «45 ювілейних фактів того, за що близькі та друзі кохають Камалію».

  • «Камалія, ти була і є справжньою українкою, ти завжди на передовій», — привітав Павло Зібров.
  • «Ти — моя найдобріша та надушевніша людина, вітаю», — з теплим побажанням прокоментувала Наталія Могилевська.
  • «За що я люблю Камалію… Вона уособлює в собі розум, красу та неймовірну силу, яка допомогла їй стати такою потрясаючою жінкою, мамою, улюбленою актрисою та співачкою», — відмітила Ольга Сумська.
  • «Вітаю, з днем народження! Камалія, саме ви допомогли та відновили обладнання реанімаційного відділення кардіохірургічного центру та врятували більше  трьох з половиною тисяч дитячих життів! Здоров’я вам та вашій родині», — приєднався до привітань головний лікар Науково-практичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України Андрій Максименко.

До початку війни в Україні співачка щорічно святкувала день народження з великим розмахом та гостинно зустрічала гостей на своїх концертах та благодійних заходах. Але сьогодні, в непростий час для нашої країни, Камалія, якій довелося побачити на власні очі та пережити все те зло, яке прийшло на наші землі, вирішила для себе, що традиційне святкування відбудеться разом з великою перемогою України. Зараз співачка перебуває в Англії з чоловіком та доньками і допомагає багатьом українцям.

«Подарунком від мого чоловіка на 45-й мій день народження стало найцінніше — понад мільйон євро ми витратили на будівництво спеціального житла для біженців із України в Німеччині. Там зможуть розміститися 750 сімей», — коментує Камалія.

Читайте також

Камалія розповіла, де зараз знаходиться її родина. Кому залишила свій розкішний маєток у Києві?

Камалія розповіла, де зараз знаходиться її родина. Кому залишила свій розкішний маєток у Києві?

«У мене більше семи тисяч сюрпризів та позитивних причин кохати Камалію. Вона справжня патріотка, яка хоче, щоб її країна перемогла цю війну. Вона не перебуває вдома, щодня моя дружина дає концерти в різних країнах, збирає кошти на допомогу ЗСУ, відвідує біженців, відправляє гуманітарну допомогу в Україну. Камалія могла би насолоджуватися життям та спокійно перебувати в Лондоні, але вона ніколи не поставить своє задоволення перед своїми обов’язками», — коментує Мохаммад Захур.

Співачка поділися, як тільки завершаться її благодійні концерти за кордоном, вона одразу повернеться у рідну домівку. В планах підготовка до великого туру Україною.

Читайте також

Дружина міністра оборони Юлія Зорій розповіла, як вони з чоловіком справляються з труднощами

Дружина міністра оборони Юлія Зорій розповіла, як вони з чоловіком справляються з труднощами

Женя Кот назвав імена колег-зрадників, які обрали росію: «Пішли ви в ср*ку!»

Женя Кот назвав імена колег-зрадників, які обрали росію: «Пішли ви в ср*ку!»

Євробачення
Попередній матеріал

Євробачення 2023: організатори відповіли, чи можливе проведення конкурсу в Україні

KAZKA
Наступний матеріал

Солістка гурту KAZKA розповіла, що рашисти зробили з її майном: «Розбили машину сокирами»

Новини партнерів