Несподіване викриття: відома блогерка попросила чималу суму за анонс благодійного туру The Hardkiss

The Hardkiss
Українська блогерка Альона Венум запросила гроші на публікацію анонсу про благодійний концертний тур The Hardkiss у своїх соціальних мережах.

Один із найпопулярніших рок-гуртів України The Hardkiss анонсував майбутній благодійний концертний тур містами Північної Америки. Шанувальники були в захваті від цієї новини та з нетерпінням чекали на артистів. Ба більше — метою виступів The Hardkiss буде збір на протезування для українських військових.

Команда гурту звернулася до багатьох інфлюенсерів з проханням інформаційно підтримати майбутні концерти. Так, про американський тур The Hardkiss у своїх соцмережах розповіли Максим Чмерковський, учасник шоу «Холостячка» і блогер-мільйонник Андрій Хветкевич, модель Еліна Федорова та інші лідери думок.

американський тур The Hardkiss

Читайте також

Помер 25-річний учасник шоу «Голос країни»

Помер 25-річний учасник шоу «Голос країни»

Горе в сім’ї: син Софії Ротару розповів про раптову смерть в родині

Горе в сім’ї: син Софії Ротару розповів про раптову смерть в родині

Однак Альона Венум, відома українська блогерка майже з 4 млн підписників в Instagram, попросила оплату за те, щоб рекламувати концертний тур The Hardkiss на своїй сторінці. Сторіс у дівчини коштує 900 доларів. Коментар організаторів туру про те, що музиканти збирають гроші на протези, жодним чином не вплинув на рішення блогерки.

Альона Венум запросила гроші на публікацію анонсу про благодійний концертний тур The Hardkiss

Новина стала шоком як для шанувальників, так і для професіоналів галузі, оскільки серед блогерів і впливових людей не прийнято вимагати оплату за просування благодійних заходів під час повномасштабної війни. У коментарях під дописом на Facebook про інцидент з Альоною Венум інтернет-користувачі висловили розчарування поведінкою блогерки, поставивши під сумнів її етичні принципи.

Інцидент викликав дискусію про роль впливових осіб у просуванні благодійних цілей і важливість прозорості в такій співпраці. Оскільки історія продовжує розвиватися, шанувальники з нетерпінням чекають новин про благодійний концертний тур The Hardkiss і сподіваються, що в центрі уваги залишиться важлива справа, яку підтримують музиканти.

Читайте також

Отакої! Надя Дорофєєва втратила сексі-кроптоп прямо на сцені

Отакої! Надя Дорофєєва втратила сексі-кроптоп прямо на сцені

Фільми росіян, які підтримують війну, покажуть на кінофестивалі у Венеції

Фільми росіян, які підтримують війну, покажуть на кінофестивалі у Венеції

Фото: соціальні мережі

Alyosha і Влад Дарвін
Попередній матеріал

Alyosha і Влад Дарвін зробили сюрприз прихильникам: «Ми обов’язково повернемося»

Анна Різатдінова
Наступний матеріал

Моторошно: Анна Різатдінова вразила мережу танцем на місцях ракетних обстрілів

Новини партнерів