Lida Lee презентувала першу авторську пісню і чесно розповіла про припинення співпраці з Монатіком

Lida Lee
Українська співачка та засновниця волонтерського штабу Lida Lee презентувала першу авторську пісню “З тобою” – про силу почуттів, які світять особливо яскраво під час блекаутів по всій Україні.

З тобою” – пісня про мої почуття, насамперед. Про почуття, які ми оберігаємо від зайвих очей. Про кохання, присмак якого тільки загострюється у часи випробувань. Про відчуття світла та тепла, коли за вікном темрява та холод”, – розповідає артистка.

“Все що я люблю – пов'язано з тобою!” – співає артистка у своїй новій роботі, розповідаючи про місця, речі, аромати та спогади, які нагадують кожному про своє “Люблю”.

Lida Lee

Після завершення співпраці з MONATIK Corporation Lida Lee зібрала нову команду менеджменту та звукозапису. Разом з новою командою артистка почала піднімати важливі соціальні теми, активно підтримувати співгромадян своїми виступами на благодійних концертах залишаючись весь час в Україні.

“Як на мене, кохання не просто врятує світ. Кохання створює та наповнює світ теплом та сяйвом. Війна навчила помічати, цінувати та дорожити нашими почуттями до найрідніших. Моя місія – закарбувати стан мільйонів українців у рядках “З тобою”, – додає Lida Lee.

Нещодавно Ліда стала гостею подкасту Діани Глостер, де розповіла про початок кар’єри, співпрацю з Монатіком та розірвання контракту. Нагадаємо, що на початку творчого шляху Lida Lee була бек-вокалісткою Дмитра Монатіка, а згодом підписала з ним довгостроковий контракт на 10 років. Та вже за рік Монатік відмовився від продюсування співачки.

“Я мріяла про цю співпрацю. Я була бек-вокалісткою Діми. Але завжди мріяла, щоби були інші творчі стосунки — як артист і продюсер. Він мене надихав. У нього є стиль, смак, круто відчував мене як артиста. Ми підписали контракт на 10 років, і я розуміла, що маю обов’язки. Я відмовляла багатьом продюсерам. Коли минув вже понад рік з того моменту, як ми розірвали контракт, я розумію, що все трапляється. Нам не дають таких випробувань, яких ми не можемо пройти. Хоча на той момент мені здавалося, що це кінець всесвіту. Не була готова до цього. Я просто зрозуміла, що все, я виплакалася, зібралася. Подякувала за все, що було, і пішли далі. Це неймовірний старт”, — поділилась дівчина.

Читайте також

MONATIK – про стосунки з дружиною, реакцію дітей на війну і чому не повертався в Україну після 24.02

MONATIK – про стосунки з дружиною, реакцію дітей на війну і чому не повертався в Україну після 24.02

Попри блекаут: Viva! зібрала друзів на благодійному вечорі в Києві

Попри блекаут: Viva! зібрала друзів на благодійному вечорі в Києві

Співачка також розповіла, що допомогло їй у критичний момент взяти себе в руки та продовжити рухатись далі.

“Я пропрацювала все сама з собою та професіоналами. Не люблю говорити про складнощі, я люблю їх долати та йти далі. Було повне неприйняття. Думала, може, це якась перевірка. Це сталося напередодні Atlas Weekend, попереду заплановані концерти, і це мені допомогло зібратися. Той момент — випробування з усіх сторін, зокрема й оточення. Я зрозуміла, що не одна. Є люди, які вірять у мене. Це боляче, але й цікаво”, — розповіла артистка.

У недавньому інтерв’ю програмі ЖВЛ на телеканалі ТЕТ зірка зізналась: саме завдяки коханому вона легше пережила перші місяці повномасштабного вторгнення. А зараз через силу любові має більше енергії для творчості.

Окрім пісні, співачка активно працює над випуском відеороботи до треку. У ній Lida Lee візуалізує кохання та продемонструє глядачу силу і світло почуттів у найтемніші часи. 

Фото: пресслужба

Quest Pistols
Попередній матеріал

Quest Pistols повернулися і переклали свій суперхіт на українську мову

інтерв’ю юної авторки віршів про війну
Наступний матеріал

«Я розуміла, що Київ зараз — одне з найнебезпечніших місць»: інтерв’ю юної авторки віршів про війну

Новини партнерів