MONATIK оголосив суму, яку виділив для України

MONATIK
Артист поділився черговими результатами світового благодійного туру “ART Оборона”.

MONATIK відзвітував за дев'ять місяців повномасштабної війни в Україні, що розпочалася через російську агресію. Спільними зусиллями ART Оборони, партнерськими проектами та особистими коштами вдалося виділити більше ніж 20 мільйонів гривень (майже 500 000 євро) для потреб ЗСУ та українців.

З перших днів війни Дмитро Монатік волонтерить, збирає гуманітарну допомогу та займається просвітницькою діяльністю. Артист також продовжує активну гастрольну роботу світовим туром “ART Оборона”, що має на меті збір коштів для потреб ЗСУ та українців, що постраждали за час повномасштабного вторгнення.

Читайте також

MONATIK – про стосунки з дружиною, реакцію дітей на війну і чому не повертався в Україну після 24.02

MONATIK – про стосунки з дружиною, реакцію дітей на війну і чому не повертався в Україну після 24.02

Благодійний вечір Viva! на підтримку ЗСУ

Благодійний вечір Viva! на підтримку ЗСУ

З 1 квітня артист вирішив, що справа, якою він вміє професійно займатися, може приносити максимальну користь країні. За цей час MONATIK дав понад 50 сольних концертів Європою, виступів у складі спільних об’єднавчих європейських благодійних турів, фестивалів та вечорів, що спрямовані на збір коштів на допомогу українців. 

Ми продовжуємо постійно підтримувати економіку країни, сплачуємо податки, продовжуємо розвивати культурну складову бізнесу України та співпрацюємо по світовому туру саме з українськими компаніями, щоб забезпечити усіх, кого можемо, робочими місцями. Подібні звіти ніколи не були моїми принципами. Весь час я вважав за краще робити гарні справи і не кричати про це. Проте розумію, що несу відповідальність перед кожним, хто приходить до нас на концерти та стає частиною нашого спільного фронту”, — розповів співак.

Наразі MONATIK повернувся до України. Артист планує привезти зібрані кошти соціальним фондам, дати низку благодійних виступів у військових частинах, госпіталях, зустрічатися з переселенцями з тимчасово окупованих територій та робити все, щоб підняти моральний дух українців.

MONATIK

MONATIK

MONATIK

Фото: пресслужба

Злата Огнєвіч
Попередній матеріал

«Горілку наливали замість води»: Злата Огнєвіч розповіла, як її розіграли

Володимир та Олена Зеленські
Наступний матеріал

«Моє кохання»: Зеленський щиро розповів про стосунки з дружиною під час війни

Новини партнерів