10 фактів про нового Холостяка Алекса Топольського

Холостяк Алекс Топольський
Знайомимося ближче з новим Холостяком.

Ця осінь, як ніколи, буде наповнена життям, і нас знову надихатиме любов. Вже 28 жовтня на СТБ стартує 12 сезон романтичного реаліті «Холостяк». Своє серце назустріч коханню і мрії відкриє бізнесмен Алекс Топольський. Пропонуємо познайомитися з новим Холостяком ближче та дізнатися про нього цікаві факти.

  1. Алексу 33 роки, народився та виріс у Львові. «Я відвідав багато країн та міст, але вважаю Львів найкрасивішим, найбільш атмосферним та найкращим місцем на планеті», – говорить про рідне місто чоловік.
  2. Інтерес до бізнесу з’явився в Алекса ще у дитинстві завдяки батькові. Вже у 16 років хлопець організовував івенти із запрошеними зірками, а у 18 – керував мережею роздрібних магазинів косметики.
  3. У 21 Алекс переїхав до США, щоб побудувати бізнес за кордоном. Шлях до мрії не був легким, проте чоловік впевнений: всі труднощі лише загартували його характер.
  4. У 2017 році відкрив першу AirBnb студію у Голлівуді. І лише за рік створив мережу з 12 апартаментів у Лос-Анджелесі.
  5. Алекс обожнює тварин. 13 років у нього жив золотистий ретривер на прізвисько Шелф. Потім він взяв з притулку чорно-білого пітбуля Кінгстона. «Не будьте байдужі до покинутих тварин. Навіть невеликий жест доброти та маленьке зусилля може врятувати їм ціле життя», – закликає Холостяк. 
  6. У 2020 році, коли вирував COVID-19, розробив і створив інноваційний продукт Phonetized – зарядний пристрій для телефону, що вбиває бактерії.
  7. У Алекса багато хобі, серед яких: кросфіт, фітнес, баскетбол, футбол, фотографія.
  8. З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну Алекс приєднався до команди міжнародної гуманітарної організації HOPE Worldwide, щоб допомагати українським жінкам, вимушеним тимчасово виїхати за кордон заради безпеки дітей. А також з першого дня війни підтримує Україну на інформаційному фронті і навіть сам монтував відео, щоб наочно показати потенційним донорам страшні кадри бомбардувань житлових будинків, шкіл, лікарень і дитячих садочків в Україні.
  9. Холостяк переконаний, що українську мову має знати кожен громадянин держави. З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну рішення Алекса було принциповим – розмовляти і вести соцмережі українською. 
  10. У стосунках для Алекса важливо, аби у закоханих були спільні цінності та збігалися погляди на життя.

Читайте також

Григорій Решетник прокоментував повернення шоу «Холостяк» на ТБ під час війни

Григорій Решетник прокоментував повернення шоу «Холостяк» на ТБ під час війни

Справа у грошах: Олексій Дурнєв відповів, чому відмовився зніматися в шоу «Холостяк»

Справа у грошах: Олексій Дурнєв відповів, чому відмовився зніматися в шоу «Холостяк»

Фото: пресслужба

Оля Полякова
Попередній матеріал

«Які вони жалюгідні»: Полякова відреагувала на те, що росіяни вкрали її пісню

Олена Зеленська
Наступний матеріал

Олена Зеленська дала інтерв'ю Bild: про що розповіла перша леді

Новини партнерів