Теплий спогад про літо: телеведучі поділилися зворушливими світлинами

Юлія Зорій
Цьогоріч у кожного з нас літо було особливе, воєнне, не схоже ні на одне інше. Навіть і не відчулося, крізь призму всіх подій, що з нами трапляються. Ніби лютий й досі не відпускає.

Але, якщо спробувати озирнутися, то можна помітити й ті теплі та душевні моменти, про які не варто забувати, адже з них складається життя. Ведучі ICTV поділилися такими зворушливими спогадами.

Читайте також

«Знайомтеся, це Сергій». Оля Цибульська вперше показала чоловіка і розповіла свою історію кохання

«Знайомтеся, це Сергій». Оля Цибульська вперше показала чоловіка і розповіла свою історію кохання

Які пісні найчастіше слухали українці за пів року війни

Які пісні найчастіше слухали українці за пів року війни

Юлія Зорій, ведуча “Ранку у великому місті”, показала ексклюзивну світлину з чоловіком, міністром оборони України Олексієм Резніковим, яка пробуджує у ній максимум прекрасних почуттів.

“Найтепліший спогад літа — мати можливість хоч півгодинки прогулятися з чоловіком улюбленим містом”, — каже Зорій.

Юлія Зорій з чоловіком, міністром оборони України Олексієм Резніковим

Її колега Сергій Лиховида також пригадав чуттєві сімейні моменти:

“Зважаючи, що цього року відпали моря, закордони та й загалом переїзди по Україні були не надто доречними, нашим улюбленим місцем став наш сад, де ми любимо проводити час. Цього літа ми часто запрошували друзів до нас, влаштовували пікніки, а кілька разів навіть сімейні фотосесії у саду. Коли 3 роки тому я створював його, то сподівався, що він стане місцем затишку для нашої родини і ось саме зараз так воно і є. Місце, де можна сховатися від усіх проблем, місце, в яке хочеться запрошувати друзів. Дуже люблю наш сад і тішуся, що ми маємо таке родинне гніздечко”, — розповідає Сергій.

Сергій Лиховида з дружиною і дитиною

Сергій Лиховида і його родина

Сергій Лиховида

Для Юлії Сеник, ведучої “Фактів” та “Єдиного марафону”, найприємнішою подією цього літа стала поява племінника:

“Ми живемо в умовах війни, але життя продовжується. Життя перемагає там, де народжуються діти. 18 серпня я стала тіткою. Кажуть, що у важкі часи народжуються сильні особистості, які потім творитимуть новий етап розвитку України. Наш хлопчик уже демонструє свій характер. І я впевнена, що він буде справжнім мужнім українцем”. 

А наприкінці літа доля піднесла Юлії ще один сюрприз.

“Ми знайшли нашого улюбленця — котика-бенгала! Він зник з подвір’я. Його не було 7 днів. Як ми тільки його не шукали: оголошення розклеювали, не шкодуючи жодного стовпа. Я розміщувала дописи в усіх можливих місцевих групах у Фейсбуці. Пропонували винагороду. Всіх сусідів розпитували, щовечора, щоранку ходили шукали. І вірили, що він до нас повернеться! Донечка за ним так сумувала, так плакала! І одного дня сусідка почула нявкання через кілька будинків від нас. Ми почали гукати, він відізвався, сидів у туях. Страшенно голодний, наляканий, схуд, але таки знайшовся. Радості не було меж”, — ділиться переживаннями Сеник.

Ведучий “Фактів тижня” Сергій Кудімов згадав, як був невимовно радий, коли поглянути на його телевізійну кухню завітав син Марко:

“Замальовки з залаштунків: вперше показав сину, де працює татко. Наш антистрес на Фрідомі”.

Фото: соцмережі ведучих

музика війни
Попередній матеріал

Які пісні найчастіше слухали українці за пів року війни

Михайло Золотар
Наступний матеріал

Михайло Золотар: «Інстинкт підприємця постійно штовхає мене вперед»

Новини партнерів