Маріупольський виконавець Requitir розповів про цінності з дитинства. Прем’єра треку «Крізь мене»

Requitir
«Зараз бачу тільки тру, близькі, дім та ЗСУ»: Requitir — про стійкість та особисті цінності.

Маріупольський виконавець Requitir презентує свій новий трек «Крізь мене». Після успішного дебюту з треком «Флешбеки» Requitir оприлюднює свою нову життєву історію, яку приправив піано, качовими синтами та хаус-ритм секцією, створюючи свій унікальний музичний вайб пацанських районів Маріуполя.

Сингл «Крізь мене» розповідає історію кожного з нас, історію того, що час спливає з космічною швидкістю, з тобою мало хто залишається, але залишаються ті, для кого ти дійсно важливий. “Вчора ми були кенти, а завтра станем на ножі”, — йдеться в треці Requitir. Час він множить все на нуль, дружбу, віру та любов, але незважаючи на це важливо залишатися зі своїми принципами та рухатись далі.

«Ця пісня не містить рожевих окуляр — все так, як воно є насправді. Якщо загалом, ця пісня про мене, та як все змінювалось в житті, а з війною так взагалі. Можна назвати такою філософією, мабуть», — розповідає Requitir.

Requitir

Назва «Крізь мене» є меседжем того, що сила у стійкості та особистих цінностях. Особливо, коли ти зі сходу, а там цінності з дитинства на вулиці прививаються.

«Незважаючи на основний сенс трека, в ньому також наголошується про те, що “зараз бачу тільки тру, близькі, дім та ЗСУ”. Що є близькі, які з тобою крізь усе», — коментує виконавець.

Requitir

Нагадаємо, що у своєму в дебютному треці «Флешбеки» Requitir змішав усі свої сутності: від пацанської вуличної романтики й суворості заводського краю, до відсилок рідної Донеччини.

Requitir

Читайте також

Настя Каменських розповіла, чи справді вона вагітна

Настя Каменських розповіла, чи справді вона вагітна

«Мене просто розриває на шматки»: Джамала розповіла, як змінились стосунки з чоловіком

«Мене просто розриває на шматки»: Джамала розповіла, як змінились стосунки з чоловіком

Фото: пресслужба

Віра Брежнєва
Попередній матеріал

«Тепер я така»: Віра Брежнєва показала свій змучений вигляд

Каменських, KOLA, Могилевська
Наступний матеріал

Як Каменських, KOLA, Могилевська та інші свідомі українці допомагають ЗСУ на культурному фронті

Новини партнерів