Макс Барських погуляв по Хрещатику і представив патріотичний трек, який зцілює рани

Макс Барських
Нова пісня співака стала четвертим україномовним треком від початку повномасштабного вторгнення і присвячена 31 річниці незалежності країни.

«Усі ці пів року війни я відношусь до музики, як до чогось, що відбувається не зі мною, до чогось із минулого життя. Поки що я не знайшов нового себе. Не до кінця розумію, що буде завтра, мабуть, як і усі ми. Але знаю напевно, що багатьом музика допомагає, зцілює рани. Крізь пісню ми передаємо наші мрії й проєктуємо найсвітліші бажання.

«Україна» — це пісня-мрія. Я вірю в таку перемогу, коли вся країна стає єдиною незламною родиною. Україна — це сім‘я, в якій люблять і розуміють», — прокоментував прем’єру Барських.

Макс Барських на Хрещатику

Напередодні релізу Макс Барських погуляв по Хрещатику, де зробив кілька фото на згадку про улюблене місто періоду війни. 

«Київ змінюється на очах. Гуляючи по центральним вулицям, бачу такі різні обличчя з різних міст: стомлені, замріяні, але попри все очі світяться. В них горить надія та віра! Я приєднуюсь до цих відчуттів. Вірю, сподіваюсь і знаю, що за нами правда, а значить і перемога», — поділився думками співак.

Макс Барських на Хрещатику

Презентація треку Макса відбулася на офіційному YouTube-каналі співака до Дня Незалежності, а телевізійну версію пісні можна буде почути в колаборації з українськими виконавцями нового покоління  KOLA, Вася Демчук, ROXOLANA та TVORCHI в рамках святкового концерту до Дня Незалежності о 21:00 в ефірі «Єдиних новин».

Нагадаємо, нещодавно Макс Барських зворушив промовою в США і заявив, що колишніх українців не буває.

Читайте також

Розкішна! 52-річна Наомі Кемпбелл у піджаку на голе тіло показала, як бути собі босом

Розкішна! 52-річна Наомі Кемпбелл у піджаку на голе тіло показала, як бути собі босом

Женя Кот розповів шокуючу правду про Тетяну Денисову та її мовчазну позицію

Женя Кот розповів шокуючу правду про Тетяну Денисову та її мовчазну позицію

Фото: @shavlovskaya_tania

Анна Трінчер
Попередній матеріал

Які красуні! Анна Трінчер показала свою маму і бабусю

Андрій Рибак одружився
Наступний матеріал

Зірка шоу «Холостячка» одружився з коханою: фото весілля

Новини партнерів